Szia nekem a 30+ korosztályból Pincur volt hatalmas csalódás! soha az életben nem mennék többé vissza hozzá. A külseje sem igazán olyan mint a képeken x napos szőr *d*lent, és, hogy ismondjam az ize sem volt neki valami fr*ss és z*m*t*s! De ha már itt tartunk elég szomorúnak tartom, hogy míg a kedves vendég el megy mosakodni az *kc*ó elött addig a hölgyek már nem törik magukat, hogy ***moderálva*** legintimebb test.... És Kingához se térnék vissza soha de soha ő egy ***moderálva*** céda! A fiatalok közül én Dórit szeretem ő jó ***moderálva***, és még régebben hírdetett egy lány Ancsika néven. Vele is elégedett voltam minden téren!!! üzenetben tudok adni talán adotot hozzá. És a Házaspárhoz is nagyon szivessen visszajárok. Nekem eddig ök a favoritjaim. De várok egyéb javaslatokat 35 év felett már annyira nem vonz a dolog egyenlőre, talán mert még én is valamivel fiatalabb vagyok gondolom. Valamint hadd kérdezzem már meg a kedves urakat, hogy kinek mi a véleménye Nicol30-ról és Mandy22-ről? A válaszokat köszönöm.