Gyerekek én utazgatom sokat és debrecenben voltam már pár helyen és képzeljétek el azt hallottam hogy lessz egy hétvége amikor 2 debreceni lány eljön pécsre és itt szolgáltat :) jol hangzik egy kis vérfissités :)
Gyerekek én utazgatom sokat és debrecenben voltam már pár helyen és képzeljétek el azt hallottam hogy lessz egy hétvége amikor 2 debreceni lány eljön pécsre és itt szolgáltat :) jol hangzik egy kis vérfissités :)
Sziasztok!
Csini Alexáról szeretnék infót!
Előre is köszi!
Csini Alexa és Barby ugyanaz a lány.Csak próbálja többszörösen eladni magát:)
Kedves Ilko.Én nem szoktam a fórumot olvasni,és nem is kellene itt reagálnom semmire,de ha valaki valótlan dolgokat állít,az erősen kiveri a biztosítékot.Tehát te eljöttél hozzám,megeggyeztünk abban hogy én nem vállalok gumi nélküli dolgokat.Te ebbe kézségesen belementél,majd amikor elkezdtük a dolgokat,te kijelentetted hogy barátnő filinget akarsz és még az aktust is gumi nélkül akarod,mert te már 1000 nél több nővel voltál.Én persze ebbe nem mentem bele mert az egészségem többet ér.Ezekután azt mondtad hogy valóban megbeszéltük előre a dolgokat,de te azt gondoltad mivel kezdő vagyok,és hoztál egy italt,meg füstölőt,így majd biztosan neked megengedem a gumi nélküli szexet.Hát Ilko te etikátlan ember vagy,mert ez szóról szóra így történt,te pedig áldozatnak állítod be magad,és hazudozol folyamatosan.Ennyit a fórumról!
Hölgyek vagy urak... ha kérhetem,mondanátok olyan helyeket,ahol lehet több lány közül is választani? Leírnátok,kik azok,akik együtt rendelnek? Előre is köszönöm a kedvességeteket!
Kedves Lilin!
Visszaolvasva a hszomat, talán kicsit elvetettem a sulykot, és nem minden fedi teljesen a valóságot abból amit rólad írtam. Kívánok neked sok vendéget a jövőben.
Üdv ilko
Köszönöm hogy belátod! Neked is minden jót.
Szia.
Voltál is nála, vagy csak gondolod? Csak mert én voltam már mindkettőnél és biztosíthatlak, hogy két különböző lány. Csücsök, Csini Alexa ajánlott kategória nekem nagyon bejött.
Ennyi hozzászolás és hazudsz ? de gáz
Lehet, hogy gáz, de akik ismernek, továbbra is bíznak bennem. Egyébként úgy döntöttem, hogy befejezem az irogatást a nyílt fórumokra. Ha valaki szeretne valamit tőlem (mint ahogy van is rá példa) egy *** moderálva *** (gondolom tudod melyiken egy bizonyos lámpa:D) privátban megtalál. Bár az is igaz, hogy egyre kevesebb, mert csak regisztrált nickek írhatnak oda privátot...
Én pl nem titkolom se a nickem, se a valódi telszámom, ellentétben sokakkal.
Üdv ilko
Szia Patinho!
Voltam Csini Alexánál és igazad van, ajánlott kategória. Nagyon kedves, gyönyörű lány, akivel normálisan beszélgetni is lehet! Megtesz minden tőle telhetőt, hogy az ember jól érezze magát.
Sajnos nem voltam száz százalékon, erre azt mondja lehet, hogy az Ő hibája, ami természetesen nem igaz. Én voltam fáradt!!!
Nagyon aranyos, imádni való lány!!!!!!
Kezesnek pedig annyit, hogy nem kellene ok nélkül rosszat állítani valakirő és nem ugyanaz mint Barby, mivel Ő a másik szobában volt!!!!!!
Szia.
A barátnőjét Barbyt is tudom ajánlani, nekem ő is bejött, bár nekem személy szerint Alexa jobban bejön. Erősen gondolkodom, hogy egyszerre kettejükkel kéne elmenni.
Sziasztok.
Egy olyan lányt keresek aki nagyon jól maszíroz, és a végén francia is van levezetésként.
Előre is köszi.
Meglátogattam Tündérkét, egy nagyon kellemes, szolgálatkész lány, maximálisan rendben van nála minden. Hatalmas cicijei elvarázsoltak :) Nagyon kellemes személyiség, ha valaki egy igényes partnert keres én nagyon ajánlom.
Na, ennek a két halmaznak a tökéletes keresztmetszetét eddig nekem nem sikerült megtalálni... aki jól masszíroz, az nem vállal NF-et, aki meg igen, ott a masszázs nem túl szakszerű, inkább csak simi, meg az érzékek felkorbácsolása... Ha mégis rábukkannál, akkor oszd meg itt is az infót kérlek! ;)
Kedves Lilin!
Örülök, hogy nem hagytad szó nélkül a történteket, így legelább kiderült, hogy Ilko egy kicsit hazudós!!! Nekem is volt már vele egy szóváltásom, mert olyan hölgyet sztárol akit nagyon nem illene.Ezt akkor szóvá tettem neki, de az előző hozzászólásaiban(Pizzás-Ilko) újra példaként állítja a pécsi kandúroknak. Tudod ízlések és pofonok...DEEEE, ha egy hölgynek nincs két ép foga és csak fekete csonkok vannak a szájában, amit próbál az ajkával eltakarni, azt ne futassa senki, mert alapvető ápoltság ebben a szakmában az ép fogazat...ugye lányok, ebben egyet értünk:):)....másik eset, Ilko véleményt írt egy hölgyről, később én is meglátogattam, de teljesen mást tapasztalatam. Érdeklődtem ismeri-e ezt az igen nagytermészetű urat, aki már több ezer nőt meghágott, mert hát ami itt történt és amit ő írt annak semmi köze egymáshoz.....csak mosolygott és legyintett egyet, hogy nem érdekes. Hiába a korsó és kút, meg a sánta kutya és a futás jutott eszembe most....talán nem véletlenül...egyébként meg akármilyen kezdő is vagy:):)...soha ne legyen az a ***moderálva*** amiért óvszer nélkül megdugjon bárki is. Állok priviben a rendelkezésetekre, ha erről a témáról tovább szeretnétek beszélgetni...Ny
Szerintem Ilkóhoz hasonló faszik vannak még itt szép számmal.Egy csomó helyen jártam már,nem mindíg voltam megelégedve.De ha a lány tetszik,***moderálva***,és utánna az ágyban egy nagy nulla,akkor nem anyázok ezerrel,hanem más lányt keresek.Senkire nincs ráírva mit tud,sajna csak akkor derül ki amikor már túl vagyunk rajta.Persze ***moderálva***előre kell.Aki nekem tetszik,nem biztos hogy másnak is bejön.De ha valaki tényleg fogatlan lányokat ajánlgat,a szépeket meg lehúzza,az bizonyos érdekeltséget feltételez.Mindenképp érdekes,hogy az említett fiatalember csaknem 900 kommentet írt már a fórumon.Mindezt elég fura fölényeskedő,nagyképü stílusban.Vagy beteg vagy Ilko,vagy ***moderálva***.Mindenesetre azért kapsz egy pirospontot,amiért beláttad hogy túlzásokba estél.Én még nem alapoztam senki véleményére,mindíg magam megyek el és váltok pár szót a lánnyal,ha kretén,nem ápolt,vagy büdös a lakás már fordulok is meg.
Ja még azt hozzá fűzném:nem hiszem hogy te akinek ez a fórum a játékszere,kiszállnál innen.Sokkal inkább fogod más néven folytatni :)
Azért annyit hoztzáfűznék, hogy kevés az az ember aki belátja hogy túlzásba esett vagy hogy esetleg tévedett! Ezt mindenképpen Ilko javára kellene írnod!
Lilinnek igaza van, és szerintem alapvető, hogy a sz*x gumival legyen az NF az más kérdés. . Ez nem a bizalomról szól, hanem egymás védelméről!
Persze nem kell más véleményére alapozni, de az amit más tapasztal sok mindent elárul arról akit keresel. Mindenki szeretné jól érezni magát ezen kis idő alatt! Az sem megoldás, hogy végigjárod az összeset mire rádöbbensz ki az akitől az elvártakat meg is kapod, vagy csak szép de egy talajtornánál többet nem ér a műve!
A "senkire sincs ráírva" mondatodra gondolva, pont erre jó ez a fórum........ HA a nagytöbbségnek hasonló a véleménye ugyanarró a cs*jról l, akkor annak valami valóságalapja is lehet, a nagy számok törvénye alapján is! Persze vannak esetleg rosszakarók is, de azt azért egy gyakorlott fórumozó kiszúrja.
A fehér hollót ne keressétek , hiábavaló!
Szerintem a masszázs egy normális dolog, csak a kuncsaft megelégedése ( és a kedve ) is sokkal jobb, ha a végén a feszültséget egy nagy durranással oldják fel!
Általában nem azért mennek olyan helyekre, de vendégcsalogatónak pont megfelel! A masszőrnek sem kell K nak éreznie magát ez miatt, szerintem ezért nem vállalják a fr*nciát.