NÉMETBE EZ 3 DOBOZ CIGI.
NÉMETBE EZ 3 DOBOZ CIGI.
NA most tényleg befejezem mert kezdek bepipulni.Inkább kimegyek az udvarra és lemosom a kocsimat:)sziasztok.
Ez az ilko megint osztja az észt.Mint más városban és más fórumon is.Mindenhez van hozzászólása.Belépek egy oldalra és állandóan az ő nevét látom.
Most írt valami értelmeset is,vagy csak beszélt nagy általánosságban a tudományos,közgazdász stílusában?
Nem hiszem,hogy járt akár egyetlen nőnél is."Beszámolót" ír valakiről,utána meg azt se tudja,hogy hogyan néz ki az illető szolgáltató.Hiteles fórumozó.De inkább szánalmas.
Fikázzátok csak a lányokat.Meg engem is.
Megtisztelő, hogy az összes hszod velem foglalkozik, de igazán leugorhatnál már rólam! Vagy talán nem azokat a lányokat dícsérem, akiket kéne?
Kelet - Európa...
Már megbocsáss, de akinek az az életcélja, hogy másokat lejárasson, arra nem tudok más jelzőt használni. Mindenesetre biztos komoly érdekek sérülnek (:DDD) ha valakinek az a legfontosabb, hogy engem lejárasson. Nos ez az, ami szánalmas!:)
És igen, csak engem fikázol, és ennek nem lehet más az oka, mint amit már írtam lejjebb, de a véleményem egyes hölgyekről ettől még nem fog változni, ha esetleg arra számítanál. Egyébként meg kiváncsi vagyok, hogy mondjuk olyan helyen is fikázni tudsz-e, ahova beszi nélkül be sem írhatsz! Mert ilyen oldal is van (nagyon helyesen, remélem előbb utóbb mindegyik ilyen lesz, és azután a hozzád hasonlók, maximum saját magukat fikázhatják otthon a tükör előtt!:)
Sziasztok!
A pár napja még pécsen hirdetett Anikóról érdeklödnök,hogy volt-e valaki nála,bár utána egy nap alatt több városban is megjelent,jelenleg sopronban hirdett.
Sziasztok!
Eddig többnyire csak olvastam ezt a fórumot,de ez a mai kis vita röhejes.Egyet tudomásul kell venni,ha jól akarod érezni magad és nem akarsz csalódni akkor 30-on felül kell keresni.Az alatt is van akihez érdemes elmenni,de nagyon ritka.
A külföldi dologról pedig,igen lehet bárokba menni,de ugyanúgy kereshetsz olyat is aki lakásban fogad(pl. ***moderálva*** ),de tény hogy itt sem sok magyar lány van akihez érdemes elmenni.Csak egy példa,ha már a kedves kislány beirja,hogy magyar és beszéli a nyelvet,de amikor felhivod és magyarul köszönsz neki kinyomja.Persze vannak kivételek,nem rég voltam Rosemheimben egy kedves tényleg elragadó csajnál(ő is 30 felett van)Nincs ***moderálva*** miinden benne van az ***moderálva*** a fürdéstől a kölcsönös vagy natur francián keresztül a csókig.Lehet vele beszélgni is és nem figyeli az órát,mert itt nem divat.A lakás sokkal rendezettebb és kényelmesebb mint az itthoniak.
***moderálva***
De itt tényleg oda kell tenni magad,mert különben nem sokáig maradsz itt.
Amúgy a legelső irás,hogy a ***moderálva*** férfiként fikázza gyanúsan hasonlit erre a nagy védő beszédre.
Szép napot.
Helló!
3x csörgettem mikor itteni hirdetése volt, de nem vette fel, úh szerintem felejtős. Aki jó az amúgy sem változtatgatja se a lakhelyét, se a nevét, telszámát...
Csörgetted te a nagy túróst!
Milyen beszámolóról írsz?Te ezekben biztos képben vagy,mert ha nem a teszkóban takarítasz,akkor épp a semmitmondó "beszámolóiddal" és egyéb okoskodással árasztod el a fórumokat.
Ha esetleg nem értetted,hogy mit jelent a schmittpálozás - amit nem csodálok,nem is reagáltál rá semmit - ,akkor leírom úgy,hogy megértsd:plágium.Ha így sem érted,akkor keress rá a neten,hogy mit jelent ez a szó.
Te leszólsz engem,hogy név nélkül írok?És te?Az ilko az már világszerte ismert valaki?Végülis lassan bekerülsz a Guinnes Rekordok Könyvébe,annyi fórumot árasztasz el a baromságaiddal.Régebben még én is olvastam párat belőle,de mind okoskodás.
Nem őstag vagy ezen a fórumon,hanem őstulok.Egyébként meg tényleg függő.
Nekem is azért lett az,mert már több városban láttam hirdetni.Én még nem próbáltam hivni,mert csak most megyek haza.Sopron is jó lenne,de kellett volna infó az azért.
Olvasd el a legelejét és akkor tudni fogod.Amúgy én is voltam lánynál akiről irt és többnyire hasonlóan vélekedem.Én 30 alatt nem is keresgélek,mert nincs értelme,főleg pécsen.Aki megéri,hogy elmenj hozzá pl. Mandy bár neki most nincs hirdetése,Nicky vagy Sziszi.És régen volt egy az egyetemnél,ha jól emlékszem Micó néven hirdetett,de őt már jó ideje nem lehet elérni,pedig nagyon ajánlott volt.De neked nem ez számit,mert lesir a hozzászólásaidból,hogy csak azért irsz mert élvezed ha valakivel kötekedhetsz.TAlán azért van így mert a lányoknál nem tudsz élvezni!?.....
Köszönöm kérdésed,a nemi életem rendben van.Veled egyébként semmi bajom.Csak ezzel a jóemberrel,mert olyan hitelesnek állítja be magát és csak lopkodja mindenhonnan a beszámolókat.Csak arról ír,akiről már többen írtak.(vannak más fórumok is,olvass)Minden témához írja a hülyeségeit.
Más már megfogalmazta,hogy hol lakik és hol dolgozik,a lányokhoz meg semmi köze.Csak mindenbe belepofázik,más városba is,mindenféle témához osztja az észt.
És konkrétan tudom,hogy egyik hsz-e üti a másikat,mert azt se tudja,hogy mit írt korábban.
Bocsánat kérésed elfogadom,amiért csúnya dolgokat írtál nekem.
Az a Stella -Nati egy mert mikor én voltam(kb:6hónap)***moderálva*** .Pannel 2en voltan Nati lehúzos Stella nagy pöcsök haverom nem kívánta lement.Én Natival de inkább nemtem volna én is le.***moderálva*** tapi semmi-értetlen fogalma semmi,mit szerenék,egyébbként siessek mert lejár.Majd ezek után alig tudtam elmenni,de előtte megfűszerezte hogy úgysem tudok elmenni.Ez igen vendég marasztaló Ide sem többet
Anikó azért hirdet Sopronba mert Soproni!Nen tudom mit kereset Pécsen:)
Hát én elöször Győrben láttam,utána sorban Kaposvár,Pécs,Érd,Tatabánya és most Sopron.A képek alapján nem tünik rossznak,kipróbálnám
.Ha nem sikerül akkor marad Sziszi Pécsen,benne soha sem csalódtam.
Ugyan hagyd, az ilyen barmoknak annyi eszük sincsen, hogy ezzel pont az ellenkezőjét érik el annak, ami a céljuk volt! Aki elolvassa ezt a pár hszt, teljesen egyértelmű, hogy el fogja hinni amiket írok, még ha egyébként kételkedne is!:DDD
Neked pedig csak annyit, hogy ha akkora istencsászár vagy, mint aminek beállítod magad, légy szíves regelni a beszra is,és érd már el hogy töröljék amiket írtam oda, merthogy azok is csupa kitaláció és képzelgés, tehát szabályellenes!:)))))
Nem veszed észre, hogy saját magad teszed nevetségessé???
Helló!
Pedig tényleg volt Pécsen is a hirdetése, és mivel Évi ki(vissza)költözött Sikondára, kipróbáltam volna, hogyan masszíroz! (Már ha ugyanarról beszélünk!:) )
Bár elárulom, ezzel lesz egy kis probléma, mert az az oldal olyan, hogy a hölgyek meg tudják erősíteni a besziket, és mivel ez megtörtént, az ilyen "érdekes" emberek elmehetnek oda, ahová valók...