Azok a lányok már rég nincsenek a városban..
Azok a lányok már rég nincsenek a városban..
Vicky 25 a városban van, most hivtam, holnap megyek. Valami info róla????
Szia nem vetted észre,hogy a Vicky 25 és a Daniella száma egy és ugyan az!!!Az egyik oldalon szőke és fényképgaranciás, a *** moderálva *** pedig barna!!!!Akkor,hogy is van ez???De sok sikert hozzá!!!!Ja és az egyik oldalon 25???a másikon 35??Akkor most mennyi??
Szia Penetrátor!
Megkaptad a levelem?
Nehezen igazodok el ezen a privát oldalon.
Jó hogy szóltál. Ez elég gáz hogy 25évesnek adja ki magát azt közben 45kb... Van itt csabán egyáltalán olyan aki jó nő, esetleg olyan aki nem hirdeti magát, lehet kicsit ***moderálva*** is...
Senki nem volt még a Gyulai nagymellű lánynál akinek nincs telefonszáma?
Megjött. Valóban kicsit furcsa a kezelhetőség, de majd megszokjuk.
üdv.
Hali ! Iza 24 Csak ajánlani Tudom !!
Te füstmentes itt úgy látszik te minden hol ott vagy.. Érdekes. Na az Ivett nem 30-hanem annál több meg a testalkata sem úgy néz ki mint a képen. Ő már itt lejárt lemez. A Jázmin is sajnos régi játékos és nem is nagy sláger rajt is van több fölösleg.. A többi lány legalább valós.. Ennyi... Nem ajánlott a két hölgyike..
te mikor voltál nálam ha meg szabad kérdeznem..???ivett...
Te is voltál már minden fele.. Vagy tévedek?? Most jön az,hogy mikkor hol?? Bla-bla-bla.. A kritikát is el kell fogadni nem csak a pozitívumot..
Szia!
Ő a fekete hajú lány aki a***moderálva***?
Az bejött nekem is nagyon. :-)
A gyulai Anettnál volt már valaki???
Sziasztok. Szeretnék egy kényes dolgot megosztani veletek. Jártam fönt a L*ncs*si lakótelepen Daniellánál telefonom le egyeztetünk mindet mire oda értem,már fele sem úgy volt. Így mondtam neki,hogy távozok erre ő szeretet volna ***moderálva***.. Magyarul el akarta kérni a félóra ***moderálva*** amiért nem maradtam arra hivatkozva,hogy egy***moderálva*** miattam.. Ja még annyi a képeken nem ő van Kb 48 éves..
Szia!
Én voltam még régen de elég igénytelen.
Asszem hárman vannak egy menedzser keze alatt.
Kertin meg még egy roma vékony lány.
Igen azzal a roma lánnyal aki lopót de az már nincs a városban..
Sörhas!
Úgy látom te vágod itt a témát. A napokban az apróban hírdetett egy Éva nevű hölgy.
Régebben már láttam a hírdetését, de akkoriban nem jártam Bcsabára. Most viszont pár nap után lekerült a hírdetése, még a számot sem írtam fel, pedig meglátogatnám.
Kérdésem: Jártál-e már nála? Milyen szolgáltató? Szoli vagy roma?
Előre is köszi a választ. Illetve más is válaszolhat akinek van infója.
Igaz, nem tőlem kérdezted, de válaszolok.
Bátran elmehetsz hozzá, korrekt, jó szolgáltató. Nem fogsz csalódni.
Véleményem szerint szoli.
Ki is az? Engem is érdekel!
Kérdezted a múltkor Szintiát? Voltam nála minden a régi. :)