Nevezzük inkább lopós szarkának!
Nevezzük inkább lopós szarkának!
kac-kac
téged lopót meg ? ad oda a telszámot és rendezzétek ,le ha te biztos vagy a dolgodba ,ha meg nem akor csak rosz indulatu lejáratás ,szerintem női politika,na nézük mijen bátor is vagy láthatjuk a telszámodat ,mer amit te müvelsz nem ide való.vagy csak hang embert találtunk megint,kár
3 mondat,10 helyesírási hiba. Lenyűgöző!
Remek :D Miért nem kéred mindjárt a lakcímét,bankszámla számát,meg a többi okmányinak az adatait??? :D
Khhhm... Máskor legyél kicsit figyelmesebb , bobo=hirdető=Kitti :-D:-D
:D :D szerintem is.
Kedves Kitti ! Talán elviselhetetlen az igazság :) ? Ha nem vagy sáros akkor ne huzd felmagad feleslegesen :) Nevess egy jót , hogy kitalálunk ilyen butaságokat :) Szép estét leáldozott csillag :)
Halihó, érdekelne hogy a Csabai lányokkal mi a helyzet. ha valaki volt valakinél mostanában írjon már pls, nem szeretnék belefutni abba h mek a nőhöz és 2 kopasz állat fent vár és no p*nz no telefon stb. Előre is köszi :)
Akkor a Daniella nem valós?
Vagyis nem ő van a képeken?
Szilikoncici sincs?
Majdnem elmentem hozzá.
Gyulán tudok egy jót csak ***moderálva***
Roxi és barátnői már nem rendelnek?
A p*t*fi utca lakásra gondolok.
Volt ott egy Iza nevezetű lány őt keresném.
Infót róla szívesen fogadok xxxxx012345kuka***moderálva***
BUÉK!
A fényképgaranciát valahogy megkapta, de hogy?A legtöbb képén nem ő van talán ha 3képe őt ábrázolja!Csak akkor menj hozzá ha az érett korosztályt kedveled mert 35helyett van vagy 45.A lencsésin rendelnek többen egy lakásban, ami kicsit zavaró.Roxiékról annyit már elhagyták a várost ,Ők is elég zavaros társaság voltak!Elég gyenge a Csabai felhozatal.Gyulán kit tudsz ajánlani???
Régi Szarvasi Timi Kazinczyn rendel,valamikor érezhetően italosan.Daniella lencsésin rendel,idősebb nem ő van a képeken.Mosolygós Szandika belvárosban rendel ő van a képeken.Rita tüzöltóságnál rendel, nagydarab r*m*lány.Csini Zita belvárosban rendel,ő van a képeken szép lány.Ennyit tudtam segiteni.
Drága Endruk.. Látom neked itt mindenkivel problémád van. Én nem fogadtam soha senkit piásan esetleg buli utáni nap voltam.. Ami mi nekünk lányoknak is ki jár. Senkihez nem kötelező menni.. De tudjuk,hogy ki vagy..
Igen Szandika a belvárosban rendel= egy nagy darab elefánt. A barátnője Csini Zituka magyarnak vitatja magát közbe r*m* lány.Ezt vitatja minden megyében nem lehet hózzá érni mert elolvad mint a cukorka. Mi van lányok nem megy a bolt????????????????????
Uristen ti aztán teljessen kész vagytok!!!Hát nem is egy 50kg-os lánynak a képével hírdetek!!De aki letöltött képekkel hírdet és aki lop meg még sorolhatnám az nektek a jó!!Én legalább a saját képeimmel hírdetek nem úgy mint mások tisztelet a kivétel!!!Ha láttad a képeim minek jöttél el hozzám az lenne a kérdésem??A ***moderálva*** semmi gond hidd el!!!De aki ***moderálva*** itt Csabán azt négernek nézitek!
Ha lettél volna nálam nem irnál ilyen hülyeséget.Még szép hogy kiállok az igazamért ha Magyar vagyok mért valljam Magam ***moderálva***.Csak azért mert nem láttok mást, csak azt ha valakinek hosszú festett haja van csak **moderálva*** lehet?Ennyi feltételezéssel aki szőke csak Magyar lehet?A másik mi az hogy nem lehet hozzámérni?
Engem piszkálsz,közben lehet hogy olyan lányhoz ***moderálva***,csak arra se vagy képes hogy külömbséget tegyél.Mármint ha valóban vendég vagy???
Drágaság.. Igen is csak ti ketten hirdettek saját fotóval a többi 8 lány mind kétes hírdető. Igen is voltam nálatok.. Kutya van a lakásban ***moderálva***.
De okos enged szamár szenved.. :)
***moderálva***???!!RITA TIMI LÉGYSZÍVES FEJEZZÉTEK BE MI NEM ÍRTUNK RÓLATOK SEMMIT ÉS FEJEZD BE EZT AZ ÖKÖRSÉGET!!!BEJÖHETSZ HOZZÁNK BÁRMIKOR SEGGEN FOGSZ KICSUSZNI ARANYOS...