Endruka neked aztán mindig minden bajod van. Átlátszó dolog... Ha-ha.. Nem megy a munka??? :)
Endruka neked aztán mindig minden bajod van. Átlátszó dolog... Ha-ha.. Nem megy a munka??? :)
Még érdeklődnék Zitáról és Dóriról is , zitáról már olvastam, de mik a tapasztalaitok?
Szia:Timiről tudok neked mondani,Én se Zsófit se Babyt nem próbáltam.Baby Gyulán rendel ha jól emlékszem.Timit ha lehet nagy ivben kerüld el büdös pia szagú és lepukkant nő.Én egyszer jártam nála.Soha többet.De lehet valakinek bejön....Nekem visszataszitó ha egy nön megérzem a pia szagot....
Üdv mindenkinek, valami infot nemtudtok Timiről Zsófiról és Babyről?
Nyugodtan menj el hozzá. Pofára esni nem fogsz. :)
Én már jó ideje látogatom és még nem volt kellemetlen élményem vele.
Röviden: kedves, figyelmes lány. Barátnő feeling megvan. Aktív, kedveli szexet. Szinte mindent bevállal. Nem siettet (bár az egy órán inkább innen végez).
Élmény? Az van. Fiatal, apró, karcsú lány, ahogy a fényképein is látszik. Ilyennel egyébként is élmény lenne szexelni.
Negatívum: Dr*g*nak számít. Orálja lehetne jobb. Néhány pózban nem kitartó. Újabban, mintha hanyagolná a fogápolást.
Ha kevés az infó, keress privátban.
Gyulán Szintiáról tudna valaki tapasztalatot írni ? Szeretnék elmenni, hozzá, de félek a pofáraeséstől. Aki volt már nála, kérném legyen oly kedves és írjon egy rövid jellemzést (barátnő feeling, hozzáállás, szigorú-e az idővel, technika, élmény, kedvesség) Előre is köszönöm a segítséget !
Mielött feltételezel:tudd meg a tényeket!Mielött itélkezel:értsd meg az okot!Mielött bántasz valakit:érezz! Mielött beszélsz:gondolkozz!A múltat soha nem tagadtam,mert az is az életünk része,de nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet,hogy régi kapcsolataim részleteit kiteregessem,ráadásul erősen szubjektiv szemszögből!Nem utolsó sorban ez a forum,nem is erre való!
Gyönyörű más képével,ékeskedni kedves Dóri. Látom nemtudtok ,már mivel próbálkozni. szánalmas :P
KÉT DIPLOMÁVAL MIT NEM ÉRTESZ EZEN?
ENGEM MIÉRT UTÁLSZ?
"Egy fórum nem egyenlő az anarchiával, ahol mindenki azt tesz amit akar, inkább bizonyos kereteken belüli vélemény nyilvánítás színtere!
A negatív véleményt is meglehet kultúráltan fogalmazni.A tapasztalatok másokkal való megosztását nem a rosszindulat,hanem a jó,kellene,hogy motiválja"
Igazat adva Sörhasnak is: Talán nem vagy szép (bár ezt egy nőre sem mondanám), és talán a kor is meglátszik rajtad, de emlékeim szerint nem volt rosz veled. Különösen a franciád ragadt meg bennem. Miért? Nem is tudom. Ideje lesz újra meglátogassalak, hogy kiderítsem.
Évát csak dicsérni lehet uraim !!
NEM TUDOM ÉVA MIÉRT GONDOLOD,HOGY ÉN LEAKARLAK JÁRATNI.SEMMI BAJOM VELED
Azt hiszem rosszat nem írtam rólad ugye?
Sőt inkább dicsértelek.
:-)
CSAK KÍVÁNCSIVÁ TETTÉL HOLNAP RÁ IS CSÖRGÖK.
Én nem bántani akarlak,csak az igazságról beszélnék ez nem lejárató kampány ne magyarázd félre csak a szolgáltatókról érdeklődnék.
Uraim! Izlések és pofonok különbözöek!Ha valaki a fiatalabbat szereti hozzá megy,ha az idősebbet,akkor ahoz! Sörhas csodálkozom,h még nem jöttél rá arra,h a biduviczki néve irogató kicsoda!Ennek a lejárató kampánynak amit ellenem folytat,értelmetlen és elitélendő! Nem hirdetem magam cicababaként vagy modellként!Valoban nem álltam elöl,amikor a szépséget osztották,de talán annyira gáz sem vagyok,ahogyan próbálnak beállitani!Van elég hölgy békéscsabán,igy le is lehet szállni rólam! További kellemes perceket,órákat az Uraknak!
Azt nem írám hogy fullos de békés megyei viszonylatban elég jó ami a szolgáltatás illetti....
Van nála szebb biztos nem mondanék neveket de pl akiről beszélek az egy nagy nulla az ágyban hiába csinosabb fiatalabb....
akkor fullos a csaj,nem?