Most annyi történt, hogy már a Betöltés folyamatban felirat ugyan bejön, de a hirdetés még mindig nem jelenik meg. Tehát haladás van az ügyben :D
Most annyi történt, hogy már a Betöltés folyamatban felirat ugyan bejön, de a hirdetés még mindig nem jelenik meg. Tehát haladás van az ügyben :D
Kedves VL Szerkesztőség
A IE nem ír hibát, semmi probléma nem tűnik fel, amikor az oldalt betöltöm. Amikor rákattintok egy hirdetésre, az ég világon semmi sem történik, még a betöltés folyamatban szöveg sem bukkan fel. Próbáltam engedélyezni a felugró ablakokat, de nem változott a helyzet, ugyan úgy nem nyit meg semmit. Most hogy kaptam önöktől egy üzenetet, arra is hiába kattintottam a belső levelezőben, nem tudtam megnyitni. Csak a fórumot tudom olvasni.
Én Köszönöm hogy foglalkoznak a problémámmal :)
Kedves Zsoltee!
Utána néztünk a dolognak, megnéztük Internet Explorer 7,8,9-el is, de egyikben sem tapasztaltuk a leírt hibát, ettől függetlenül előfordulhat, hogy valami rejtett, speciális esetről van szó. A hiba felderítéséhez kérnék további segítségét az alábbi kérdések megválaszolásával:
1) Lát esetleg ilyenkor a böngésző bal alsó sarkában egy kis sárga felkiáltójelet, ami olyasmit ír, hogy "kész, de az oldal hibás", vagy egyéb javascript hibát?
2) Amikor rákattint egy hirdetésre, a "Betöltés folyamatban..." felirat látszik, vagy már az sem?
3) Csak egy bizonyos menüponton belül (pl. Hölgyek) vagy máshol is ez történik?
Bejelentését és segítségét nagyon köszönjük!
Kedves VL
Internet Explorer 9et használok és a hirdetők adatait nem tudom megnézni. Hiába kattintok a képükre, semmi sem történik. Az új képek menüpontban viszont ki tudom nagyítani azt a képet amelyiket akarom.
Mi lehet a probléma?
Üdv, Zsoltee
Kedves Fórumozók!
Kérjük hozzászólásaikat a megfelelő helyre írják!
Köszönjük!
VL Szerkesztőség
:D
Poén ez a nickelodeon
:D
szia!
Látom Te is észrevetted. :)))
Du!Sehr dumme!Lernst du noch der deutschen Sprache,oder nutzt das Ungarisch!
Mint az Üvegtigrisben!Csoki!Légyszi ne beszélj spanyolul!Mé'?Mert nem tudsz!Azé'!!
Kedves degye75!
A kereső a fórumban jelenleg csak az aktuális témában tud keresni. Tehát ha pl. a "Debrecen" témában van, akkor csak azon belül keres, máshol nem. Tervben van a fejlesztés, hogy az egész fórumra működjön, jelenleg viszont egyéb prioritásos feladatokon dolgozunk az oldallal kapcsolatban. Amint időnk engedi, a keresőt is bővítjük.
Tisztelt harlee!
Nem is kell jeleznie a fórumban, ha üzenetet írnak nekünk, azt mi megkapjuk, látjuk és olvassuk
Nem találtam utalást arra vonatkozóan, hogy jelezni kellene itt, ha üzenetet küldök a Szerkesztőségnek!
Tisztelt szerkesztőség!
Kérdésem a következő: mi az oka annak, hogy ha a fórumban szeretnék keresni egy kulcsszóra, akkor mindig csak az aktuális oldalon keres, visszamenőleg korábbi oldalakon nem.
Böngészőm Google Chrome, de IE-nél is ezt tapasztaltam.
Válaszukra várva üdvözlettel:
degye75
Tisztelt Alicia!
Belső üzenetben válaszoltunk
T. SZ.
Az lenne a javaslatom, hogy a "korábbi hsz.-eimben esetlegesen később felfedezett helyesírási hibáimat javítani szeretném" funkciót be lehetne vezetni!
Üdv: A fütyülős!
Kedves P10!
Belső üzenetben reagáltunk bejelentésére.
Üdv!
Érdeklődnék, mi okozhatja azt h a képekre kattintva csak a betöltés látszik és nem történik semmi...:(
Kedves KamatyaléceGuru!
A problémát idő közben azonosítottuk és kijavítottuk.
Segítségét ezúton is nagyon köszönjük!
Vidékilány Szerk.
Tisztelt szerkesztőség!
Ez a probléma böngésző-specifikus!
Mivel Google Chrome-ot használok, így én is tapasztalom ezeket a dátumproblémákat, az idézett hozzászólás nálam 2011. szeptember 6. dátummal jelenik meg, ami gondolom június 9-én lehetett.
A hónapok első 12 napján fordul elő a helyzet:
július 1 = január 7
július 2 = február 7
július 3 = március 7
július 4 = április 7
július 5 = május 7
július 6 = június 7
július 7 = július 7 (ez minden hónapnál jó, pl augusztus 8 = augusztus 8, mivel a hónap és a nap megegyezik)
július 8 = augusztus 7
július 9 = szeptember 7
július 10 = október 7
július 11 = november 7
július 12 = december 7
július 13 = július 13 (tehát 13-tól 31-ig minden OK)
augusztus 1 = január 8 (pl győri fórumban július 29-i hozzászólás után január 8 következik (pedig igazából augusztus 1 lenne, azaz júli 30-31. nem volt hozzászólás)
Lehetőség szerint kérem a probléma megoldását, szerintem egyre többen használjuk a Chrome-ot.
Köszönettel:
KamatyaléceGuru
Igen. :)
Katónéni? Te valami tagja vagy a VL szerknek, vagy csak szimplán unatkozol?
Az irományomat a szerkesztőségnek címeztem, bár erős kétségeim vannak affelől hogy volt-e értelme megírni!!!
Nem bántás ként írtam Kató, csak érdeklődöm.
Áve V.L.!