Pont ezért lenne jó dolog! Én őszintén szólva azt sem értem, miért nincs, teljesen logikátlan. Mindkét részről, mert a lánynak azért jó, mivel így feketén fehéren leírásra kerül, hogy mit kínál, és nincs olyan, hogy de telóban még ezt mondtad, aztán közben mire odaértem már mást. A vendégeknek pedig azért jó, mert ki tudják választani, hogy kihez akarnak menni és nem kell mondjuk 10 lányt végigtelefonálni hogy van-e NF. (Csak írtam valamit.)
Egyébként pedig mindig elmondják a hölgyek, hogy ez egy szakma! Akkor viszont nem értem, hogy miért nem írják ki, hogy mit vállalnak!? Ugyanis bármilyen neten megjelenő szolgáltatást nézek (lehet az masszázs, fodrász, mozi, hotel bármi), mindenhol magától értetődő, hogy ezt megadják! Ez kb olyan, mintha egy hotel kiírná az oldalára, hogy hol található, meg egy telefonszámot, esetleg felrakna pár képet és semmi mást, aztán leírná, hogy aki többet akar tudni, hívja fel őket... Vagy egy masszázsszalon kiírná az oldalára, hogy masszázs, bővebben telefonon és kész!:)