Igen, én is azt teszem, csak engem nem zavar, és a hülye úgyse tudja, hogy az. :)
Igen, én is azt teszem, csak engem nem zavar, és a hülye úgyse tudja, hogy az. :)
Azt teszem, de azért mégis zavaró. Mostanában is megtalált párszor az egyik, de inkább ráhagytam, semmi értelme leállni vitázni
Nekem is lenne 5letem. Privát üzenetet is lehetne írni másik felhasználónak. Ha jóltudom ez jelenleg nem megoldható, ugyanis csak a VL.hu-nak lehet írni üzenentet.
Tehát ez a probléma is leprogramozásra vár........
Lapozz, vagy ugord át! :)
Tisztelt Szerkesztőség!
Nem lenne esetleg lehetőség arra, hogy mindenki egyénileg ki tudja szűrni bizonyos felhasználók hozzászólásait? Van egy-két "ember" akinek a fröcsögéseire meg hazugságaira nem igazán vagyok kíváncsi és szerintem nem vagyok egyedül...
Kedves Szerkik!
Először is reklamálni szeretnék. 99 év fölött nem hirdethet senki, ez, kérem, diszkrimináció!
Vén kecske is megnyalja a sót, a vénasszonynak miért nem szabad? :)
Meg van megint ötletem. Kéne a Fórumra ilyen szmájli. Gondolok integetősre, mosolygósra,...
legfontosabb lenne a legyintős, látják azt a mozdulatot, ugye? Na, az.
Köszönöm.
A jóságos Hexe :)
xd láttam, köszönöm..
Tisztelt Hexe :)
A fórum címét már átírtuk :)
Nekünk is van ügyvédünk, azért köszönjük.
Ja, elfelejtettem, unokaöcsém jó ügyvéd.
Ő se ingyen osztja a jót, de még nálam is gyorsabban hadar.
Csak, ha szükség lenne egy pengére. :D
Köszönöm. Tényleg csak a címét kéne átírni. 1 perc, és kész. Megkérdeztem!
:D :D :D :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tisztelt Hexe :)!
Köszönjük a javaslatot.
Új fórum nyitásának nem igazán láttuk már létjogosultságát (jelenleg is van bőven :) ), viszont a fórumozók egymás között mögé beíruk, hogy dühöngő. Így ott lehet civakodni :)
A fogadási részt sajnos nem tudjuk megvalósítani, annak a jogi része nagyon macerás...
Szép napot kívánok!
Lenne egy ötletem már megint. Látom, hogy a Csevegés mellé csináltak egy Fórumozók egymást köztöt is.
Szubjektív vélemény, de ez ugyanaz, mint a Csevegés, tehát nekem talán jobb jutott eszembe.
Kéne egy Dühöngőt (Gumiszobát) csinálni inkább. Ha valakik boxolni akarnak, legyen ring hozzá, és szurkolók is
lennének, Néha lehet, én is bemennék, bár ahogy öregszem, úgy kerülöm a durva sportokat, én a pankrációt
szívesebben nézem. :D
Lehetne akár fogadni is, hogy ki nyer, mondjuk KO-val, jutalom érte..
De! Ez a Dühöngő szerintem tényleg hasznos lenne. Akik meg békésen beszélgetni szeretnének, azoknak ott
a Csevegés.
Tisztelt Walter!
Van amelyik szavakat nem engedélyezzük. Ennek egyszerű oka van. Kérem olvassa el a törvényt és meg fogja érteni. A másik, amiket moderálunk, ha át megy durvulásba a topic. Itt ugyan lehetnek önálló "ártalmatlan" szavak, azonban a szöveg környezetben sértő, vagy rágalmazó is tud lenni.
Tisztelt Szerkesztőség!
A fórumokban tett hozzászólásokat milyen etikai szabályok szerint moderálják? Amennyiben nem tartalmaz trágár, sértő, vagy ízléstelen kifejezéseket, miért kell az ártalmatlan szavakat is törölni, csillagozni, átírni? Pl: szolgáltat, dolgozik, fizet, pénz, és még sorolhatnám. Az így átszerkesztett hozzászólások sok esetben értelmüket vesztik a moderálás miatt. Miután mindenki számára világos az oldal célja, a felhasználók feltehetően nem fognak megütközni 1-2 "korhatárosabb" kifejezésen.
Üdvözlettel: Walter
Eddig leginkább pesti csajokat látogattam. A fővárosi "szakportálok" adatlapjain precízen feltüntetik, hogy az illető hirdető mit vállal és mit nem. (Csak punciba vagy popsiba is, furulya gumival/gumi nélkül, spriccelés arcra, szájba, testre, csak egy vagy több pasit, illetve párokat is vár-e? Vannak-e barátnői? És milyen időkeretek vannak (félóra, egy óra mellett pl. negyedórás SOS-francia, stb.) Legnagyobb hiányérzetem az oldallal kapcsolatban az, hogy itt ilyen részletes szabványadatlap nincs, emiatt felesleges időpazarlás + telefonköltség, hogy felhívok egy lányt, akiről, ha tudnám, hogy nem lehet nála szájba élvezni, a haverommal együtt szendvicsben igénybe venni a testét vagy punciból popsiba szimultán csinálni, stb., akkor esetleg nem is hívnám fel, mivel tárgytalan. Ha ez eleve fel lenne tüntetni, azt a férfitársaimmal együtt nagyra értékelnénk. A hirdető azt is feltüntethetné, melyik városrészben található meg olyanokat is, hogy lehet-e ujjazni, mert a punciba nyúlást sok pasi szereti, például én is.
Tisztelt Egri!
Köszönjük az ötletét, melyet felvettünk a fejlesztésre váró listára.
Tisztelt Hexe :) !
Igen, ez így korrektnek tűnik :)
Tisztelt Buenos!
Köszönjük az ötleteket!
Azt sajnos nem tithatjuk meg, hogy valaki több hirdetést adjon fel, mint ahogyan egy újságban is több oldalon is lehet ugyan az a hirdetés (pl. internet reklám...)
A névváltozások követése elméletileg megoldható, csak még át kell gondolnunk, hogy mennyit árt a hasznossága mellett (gondolunk arra, ha valaki nem a költözés... miatt változtat nevet, hanem muszályból)
A város csere-bere egy jó ötlet. Felvettük a fejlesztésre várók listájára, igaz olyan módon, hogy nézni fogjuk a gyakoriságot és a városok számát is :)
T Szerkesztőség.
A hírdetésben megjelenhetne, hogy a hölgy dohányzik e? IGEN, NEM variációval.
Hasznos lenne!
Köszönöm.
T. Szerkesztőség!
Még annyit a témához, hogy a látogatót elsősorban az érdekli, hogy aki neki ajtót fog nyitni az valóban úgy nézzen ki, mint amit a fotókon látott.
Ha ebben eltérést lát, az lényegében ugyanolyan mintha nem a képen látható hölgy fogadná.
Tudom hogy nehéz dolog ezt megoldani, és nem is biztos hogy van tuti recept erre, de érdemes ezen is gondolkodni.
Tehát szerintem nem a műtermi fotókkal van a gond, hanem ha az retusálva is van!!!!