Gratulálok a beszámolóhoz, amit írtak Rólad. Egy NŐ milyenségét nem csak a külsőségek határozzák meg.
Gratulálok a beszámolóhoz, amit írtak Rólad. Egy NŐ milyenségét nem csak a külsőségek határozzák meg.
Ne is! Mostmár élőben is akarlak látni! :) És beszélgetni is, csak félek, hogy hosszúra nyúlik. Nem is tudom még, hol ünneplünk. Van valami ötleted? Nem ragaszkodom Debrecenhez, valahol félúton kéne, de úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
Szia Pircsi! Neked is szép napot! Már azt hittem, mindenki sztrájkol. :) Jaj, rengeteg a házimunka, takarítok, vasalok, aztán még valószínű hajat mosok, meg nem tudom még. A fürdő is rám vár, fiam kipucolta a klavlatúrát, olyan kosz van bent.
Holnap rohanhatok megint masszázskrémért, postára... Mindig viszik a pénzem, szörnyű!!
Megvolt a szombati vendéged?
Én is örülök Grófnak, tudta én, hogy visszatér, olyanok vagyunk mi itt, mint egy kis család. :)
Remélem, holnap Ilko és Bush is megjön! Ja, és papi, bár ő ritkán ír.
Üdv neked Gróf..Örülök, hogy itt vagy....
Kató neked is minden szépet ebben a napsütésben....
Hol leszel március közepén? És a szülinapi bulimmal mi lesz, kihagyod? :)
Szia! Na végre! :) Hiszed, vagy sem, hiányoztál. Az, hogy kimoderáltak, várható volt, hiszen válaszokat adtál a másik félnek és így nem tudják olvasni a népek a veszekedéseteket. Én nem tudom, ki kicsoda, de nem is azért vagyok itt, hogy kiderítsem.
Legfeljebb Debrecenben nem írsz, bár Bush is hiányolt, ha jól emlékszem. Maradj itt náunk! :)
Képzeld, csináltunk új képeket, majd meglátod, ha aktiválják a hirdetésemet. Nem volt időm lemenni a bankba, majd holnap, vagy kedden, lejárt a hirdetésem. Olyan fotók, hogy na! A szöveg is változni fog valószínű, majd még átgondolom. Utána várom szíves véleményedet! Az igazi Linda lesz fent, a kedvenc képeid maradnak természetesen. :)))
Igen, a mi kapcsolatunk különleges és mi legfeljebb vitatkozunk néha egy kicsit, de jól esik, nem? :)
Gróf, gyere vissza! Mindenki Téged vár! Itt szeretünk.
Bush, várlak ide mielőbb! Megjelensz és nem elég, hogy már fülig ér a szám, de kegyetlenül kívánlak!! :) Te lennél az én emberem, de csakis gumi nélkül!! XD
Jó éjt, sok jó vendéget! :)
Katókám én elbucsuzom tőled..Jó éjt neked!!
Én ennél perverzebb lennék. :)))
Nem ugy gondoltama két pasit,, igen én voltam már kettővell,, ugy érettem hogy 2 pasi együtt,,, mint 2 nő együtt:)):))
Azt mondtad, próbáltad már két pasival. Én lehet jobban járnék, az már 6 másodperc :)))
Tegnap leszbiztem,, találtam egy barátnőt, munkatársat,, megigértem pár vendégnek, hogy keritek, egy olyat mint én:)) Nekem ez természetes.. de pl két férfit elképzelni nem tudok!!
Úgy látom, a srácok ma elfoglaltak. Nem baj, beszélgetünk mi. Az a helyzet, Pircsim, hogy belőlem hiányzik minden leszbi hajlam, a fiúkat szeretem a szexben és csak őket. Hozzá se tudnék nyúlni egy nőhöz úgy. Majd visszaveszek, kipróbálom, hogy úgy bírják-e tovább, bár nemrég még bírták így is. Hogy most mi van???
Még felcsatizható csincs,, az nekem olyan ufós..:))
De neked nincs kukid. Beszélgethetünk, de én már szeretnék egy igazán jót....!! Bush az.
Katókám velem kell beérned:)))
Busht akarom!!!
De én a maratonhoz szoktam. Most mi van? Legyek egy fadarab?