Persze. Én is, amíg csak vendég voltam itt. Költözz ide, lakva mindenkit(hol)!
Persze. Én is, amíg csak vendég voltam itt. Költözz ide, lakva mindenkit(hol)!
Minden helynek van varázsa, csak észre kell venni a szépet és a jót. Veszprémben jól éreztem magam, kivéve a közlekedést, na az nem tetszett! :)
A kis busmanok akkor is aranyosak és békések.
Hidd el, Veszprém se valami izgalmas és mozgalmas hely, de most ez jutott. Meg hideg is van, valami melegebb helyre vágyom, utálok fázni.
Na azért vannak még annál békésebb, nyugodtabb helyek.
Discozene szól mindenüt iszonyatos hangerővel. Három napig bírtam, szerencsére továbbmentünk.
Jaj, az emberek mindenhol el vannak rontva, kivéve a busmanokat, ők olyan aranyosak :)
Ezek nem is igazán mozgalmas és érdekes helyek. Sokan járnak arra, ott már minden mű és az emberek el vannak rontva. Hasonló ez mint az indiánok története. Gyarmatosítás folyik mindenütt a demokrácia nevében. Most nem az egyháznál van a tőke, ezért nem keresztes háború...
Hát mi szólt? :)
Nem a diótörő szólt ott! :)
Kedves Pálom! Létezik hely, ahol Te még nem jártál? Szerintem nem. Megesz a sárga irígység! De majd eljön az én időm is és akkor mesélek itt, mint öreg nyugdíjas, hogy merre jártam. Sose szabadul meg a VL tőlem! :)
Neked mozgalmas estét kívánok! Kialudtad Magad, mehetnek a vendégek. Tudod, hogy nappal kiűz fiam a gépből, most elkísérte a barátnőjét a buszpályaudvarra. Nekem 6-kor vendég, majd este valamikor visszajövök, most fél 6-ig érek rá kb.
Nehéz az életem! :)
Szép estét! És közben hallgattad a Diótörőt? :)))
Te tudod diótörő nélkül ezt? Bangkokban láttam hasonló dolgokat. :)
Szép napot!!
Hmm izgalmas, diótörés:))
Majdnem, 9-kor ébredtem fel. Aztán piac és fenyőfavásárlás. Majd ebéd és lazításképp, diótörés! :)
Merném én csúfolni a vibridet? :)
Most ébredtem másodjára!!!Láttom a hó maradt, itt nagy a csönd...vagy itt vagy Katónéni??
Jó reggelt PÁL!! Te még alszol? Mi ez a csend itt?? A vibrimet meg ne csúfold, úgy nyerte fiam a Durextől, ő nem tud vele mit kezdeni, nekem adta. Remekül lehet vele nyakat vibrálni (hát, szeretkezni nem, még soseölelt át)! :)))
Gyere csak vissza ide!
Jó reggelt! Te nem tudsz aludni? :) Én 8-kor ébredeztem, aranyvasárnap van. Gyógyulok. Egy böszme nagy tüsző ragaszkodik hozzám, de nagyon! Már letakarodhatna az is! Elvileg műszakban vagyok délután, gyakorlatilag ellustultam. Fenékbe kéne rúgnom magam. Leginkább valaki a telefont kezelhetné, gondolkodtam, hogy felveszek egy telefonmarketingest :)