Szia! (Sziasztok!)
Először is köszönöm "alapfok", hogy hozzászóltál a "beírásaim" és azok válaszaihoz! :) Gróf Kurátor! Neked azt szeretném üzenni, hogy nem mindig a rosszból kell kiindulni, mert az csak rosszat szűl, s Te már megjártad a "hadakutját", kaptál már hideget és meleget is. Én nem vitatkozni és bizonygatni akarok itt dolgokat, hisz fölösleges, s nem részletezném, h miért, szerintem érti az az ember, aki jártas hivatalos ügyekben.
Nem vagyok nő, nem 8 általánossal rendelkezem, nem az én "spiném" a Timi, én csak kellemes időtöltésnek szánom azt, amikor meglátogatok hölgyeket, bár soha nem írtam hasonló helyre, s bánom is, h most megtettem, hisz nem vagyok gyerek, h vitába szálljak és egy ártatlan embernek ártsak, akivel csodálatos élményekben volt részem, s még lesz is. :) Ez a "Fórum" nem az én világom, s nem is vágyom, h azzá váljon! :)
Ti érezzétek jól Magatokat, jókat szórakoztok a hozzászólásokon. Ha jót nem tudok írni a lányokról,akkor rosszat nem írok, pedig volt részem a rosszban, de "angolosan távoztam" és nem sértettem meg a leányzót ott sem és más fórumokban sem. Egyetlen egy leány sem fogja meg a kezünket és húz oda magához, a saját döntésünk az, amikor meglátogatjuk Őket, s ezért sem pocskondiázom egyiket sem. Ami nekem nem jó, az nem azt jelenti, h másnak sem felel meg. Ízlések és pofonk, mindenkinél mást jelent! Én ezzel befejeztem az itteni "pályafutásomat", időt és energiát nem érdemel az egész, ami itt folyik. :)
Kívánok minden "Fórum" tagnak, hírdetőnek és olvasónak BÉKÉS, (PLETYKAMENTES) SIKERES, BOLDOG ÚJ ÉVET!!!
LÁNYOK! -fel a fejjel, legyetek ápoltak, figyelmesek, kedvesek és a többi jön ám magától!!! Először higgyetek magatokban, aztán próbáljatok hinni más emberben is, de fenntartással!!! menomanoka:P