Szia! (Sziasztok!)
Gróf Kurátor! Miért gond az, ha valaki hajnali 2 vagy 3 órakor netezik és akkor ír véleményt lányokról, vagy bármiről? Én ez időben érek rá, hogy ilyen oldalakra benézzek, gondolom nem vagyok egyedül ezzel. :-) Nem poénnak és nem durrdefektnek szántam a leírtakat. A Fűrészes olyan lányt keres, aki ápolt és nem sietteti a dolgot, stb... Úgy gondoltam, h a Timi32 megfelel az elvárásainak, s próba szerencse! :-)
Voltam 1-2-több lánynál is, de a higénia nem mindenhol szerepel az első helyen, no és az idővel kapcsolatban is vannak kellemetlen élményeim, amit nem részleteznék, hisz más is tapasztalt hasonlókat. A Timi32 kedves, jól szituált, ápolt, értelmes és érzéki hölgy, s nem nézi az órát, nem siettet és"frisshús".
Elnézését szeretném kérni a hölgyeménynek, nem akarom, hogy félreértés áldozata legyen az én "beírásom" miatt! Nem volt szokásom soha, h Fórumokba irogassak, s úgy gondolom, h nem is válik azzá, mert vétlen emberek esnek áldozatul egy őszinte megjegyzés miatt. :-( Nem szoktam rá, így le sem kell szokni róla. :-) Tőled is elnézést kérek, h válaszoltam a megjegyzésedre! Sajnos, nem egy az ízlésünk, s ahányan vagyunk mi férfiak, annyi véleménnyel rendelkezünk az itteni leányzókról. Bár lehet, h így jó, hisz mindenkinek van partnere ez esetben. :-)
Szép napot kívánok mindenkinek! :-))