Bla, bla bla... Bolond lukból bolond szél fúj! :)
Bla, bla bla... Bolond lukból bolond szél fúj! :)
Szia!
Remélem, Veled még tudunk cseverészni. Hiányoznál :) Bélapapa azért tűnt el,mert ő egy békés természet, utálja az ilyen marakodásokat. Talán ő is visszatér egyszer. Kedves ember és Gróf írhat bármit, sok minden átjön egy fórumozó emberről még a neten is.
Legyen szép az estéd és minden napod! Talán még találkozunk is :)
Akarja a halál kidumálni magát bármiből. Mesélhetsz bármit, tudod, mit tettél, több nem kell. Én kösz jól vagyok.
Kurvára nem ez történt, amit leírtál, csak az eleje igaz. Valóban összekevertelek valakivel, de ez csak a történések eleje, tényleg nem veled akartam levelezni, már mindegy. Hogy balhé, vagy műbalhé volt köztetek, már az sem érdekel, nekem sikerült újra építkeznem. Nem tudom, milyen perről beszélsz állandóan, itt semmilyen per még nem történt. Ez sem tartozik rád, hogy mi volt, van, lesz. Hogy ki Alex, te biztosan tudod. Engem egy primitív liba hívott fel ordítva, így velem senki, senki sem beszél, főleg aki abból él, amiből ő. Mint egy elmebeteg, úgy ordított, betojva, mert tudta, hogy nem egy libába szaladt bele. Engem nem húztak le, az csak egy hirdetési díj volt és a többiről szintén csak annyit tudhatsz, amit neked előadtak.
Tudod, az életben is hosszú idő, míg egy embert igazán megismersz, hát még a neten. Viszont a gép mögött emberek ülnek, emberek írnak és elég jó emberismerő vagyok, bizony sok minden átjön még így is.
Ez itt ugyan csevegés lenne, de úgy tűnik, megint témánál vagyunk. Jobban érzem magam a bőrömben, mint te, ez biztos, lehetnek millióid. És ugyan mi a fenével tudna bárki bármivel ártani nekem? Ez vicc. Azt se tudod, miből élek, csak találgatsz.
Én viszont többet tudok rólad, mint gondolnád, ugyanis vannak akikkel beszélek és ismernek téged és mesélnek. Tök mindegy.
Élj boldogan és légy elégedett magaddal, sokan szeretnek. Én próbáltam beszélgetni veled, de lehetetlen. Ez is mindegy.
Nem vagy hatással se rám, se az életünkre, munkámra, sikeremre, bukásomra... Én alakítom az életem, mint eddig.
Részed legyen benne! :)
Ki másnak írhatnék ilyen szépeket? :)
Hol vagy Gróf? Most nincs meccs. Téged olyan könnyű hergelni! XD
Kedves Vándorkasza!
Ez még mindig nem veszekedés, csak szimpla beszélgetés :)
Szép napot!
Remélem, ezt nekem írtad! :D
Szia!
Én a helyedben a múltról inkább hallgatnék, nem időben figyelmeztettél, hanem utólag jött a mail, hogy "Semmi gáz, csak megvett a lámpa." Szó szerint. Egyébként senki nem kényszerített, hogy levelezz velem, de pont Neked nincs erkölcsi alapod prédikálni, aki "poénból", pénzért keveri a kakit. De tudod mit? Hagyjuk, jelentősége már semmi, akkor megtetted a magadét.
Pál még nekem nem ártott, Te viszont IGEN!!!
Az északi fény ragyogja be elmédet! :)
Jóéjt Tündérem! :) Valaki legalább vigyázza álmaimat, gondoskodik rólam és tudja-látja a jövömet!? :) Egy igazi ANGYAL! :)
Mit nem adtam én? Rém-lik! :)
Hatalmas az eltérés vicc és szurkálódás között! De akkor jöjjön a mantrád, sokszor és több helyen olvastam már! Ha Neked így tetszik? :)
Magyarázod és terelsz, de mint mondtam nem zavar semmi! :) Miért baj az, ha Valakivel nyugodtan beszélgetek, viccelődöm, esetleg kicsit vidítom? :)
Mivel családtagjaim kiszámíthatatlan fontossági sorrend alapján méltóztattak temetőbe menni, ezért voltam ennyiszer. Több sírt is rendbetettem, mert az örökösöknek erre nem volt érkezésük. (mert elfogyott a hagyaték?!) Drága Édesanyámat pedig 1-én ebéd után vittem ki. A fiamat pedig hétfő este 8-kor. Mivel jó bolond vagyok, így rendesen ki is használnak. :) De szívesen mentem, nem teher ez nekem.
Te próbálsz folyamatosan befolyásolni, nem Pál, eredmény nélkül persze. Hol azzal van bajod, hogy meddig csinálom, amit csinálok, "Most hagyd abba..." (Te írtad!), a fotóimmal van bajod stb. Elegen hirdetnek ezen az oldalon, talán elférek én is.
A fotóim olyanok, mint én, akinek tetszik, ránéz, akinek nem, elfordul. Akkor hagyom abba, amikor én gondolom, addig fórumozok, ameddig én akarok, annak írok, akinek én akarok és addig, amíg válaszol rá. Makacs vagyok, tehát csak észérvekkel lehet hatni rám. Ez van.
Kedves Gróf! Mire lesz szükségem? Ami megtörténik, annak meg kell történnie, de nem hinném, hogy Pál, vagy bárki itt ártani akarna, vagy tudna nekem.
Szia! Esetleg próbáld meg felhívni telefonon. Mi nem gyűjtjük, de felhatalmazásunk sincs erre. Tudod, vannak személyességi jogok, meg jogdíjak. További hasznos keresgélést, hátha valaki tud segíteni Neked.
Sziasztok !
Valaki tudna nekem segiteni hogy talalok-e valami jo sex videot vagy sex fotokat az itt hirdeto Charlote rol ? Vagy ha van valakinek kuldene nekem emailben ?
Elore is koszi mindenkinek
Ez a beszéd, Katónéni! :)
Szia Vándor!
Nincs itt semmi vihar, csak egy kis szokásos csipkelődés. Szerintem a két fiú bírja egymást.