Klaudiáról, illetve Csilla35-ről némi info?? Képek alapján jók.
Klaudiáról, illetve Csilla35-ről némi info?? Képek alapján jók.
Veszprémben Anita Rebeka jók, de igazán jó szívvel a fehérvári Tffanit és testvérét ajánlom! Ők a csúcs! A non plusz ultra
Szasz zöldsas!
Miért engem kérdezel? Te jobban ismered, hisz majdnem földid! Már rég nem járok hozzá és nem csak a *amera miatt. Szerintem nem csak biztonsági!
KŐSZI!
DARK HORSE az infót, kit ajánlasz Veszprémbe!
Nem csoda! T*lkoros, t*lsúlyos. Midkét leírt adatánál legalább tízzel több! A lakás l*p*kkant panel garzon, a fürdő felszereltsége hiányos, szerintem ő is ***moderálva***, mert volt már úgy, hogy az ***moderálva*** a liftnél, vagy az ajtóban találkoztam. A ci*ivel viszont jól bánik, ez nem javítja sokat az unott rutin szexet amit nyújt. Nincs tenyérnyi sz*m*remajka, a képek tényleg túlretusáltak. Azért van sötét a kégliben, hogy ne vedd észre! ***moderálva***
Csak fiatalok és tapasztalatot akarnak szerezni.
Netikének és Natikának mi a baja a 30 alatti kanokkal?
Nem adnak borravalót vagy túl sokáig bírják?
Szia Red Bullok!
Monánál nem voltam még, készülök hozzá.
Kicsit megingtam mert nagyon megoszlóak a vélemények, beszéltem vele az nagyn kellemes volt.
Irjátok meg az igaszságot
A fotója nagyon jó, vagy túl van retusálva.
Milyen a lakás és akőrnyezet?
Szex és a fr.nc.a?
Ha nőiesen telt az nem probléma , sőt!!
Szertem a tenyérnyi szeméremajkat!!
Infót kérek:
Köszi: Zöldsas
aki keres az talál.
szia én voltam nála .
sziasztok
Hello Olyan lányt keresek aki szereti a popsit fiatal szexi:) Tudtok ilyen csajt? köszi
hali ezt a thai lányt el se lehet érni veszprémben a szám nem él
Kedves Kolegák!
Kit ajánlotok Ajka-Veszprém környékéről?
Nettike jo lenne ha visszajönne Győrbe. Itt már sokan várják szerintem vissza :) Remélem visszajön hamarosan.
Amit moderáltak: szalag-*ex*amunkás. ne hiszem, hogy durva!
Helló Fiukák!
Ha kerestek, csak a várost írjátok be! Gyöngyszemeket találtok a kis hirdetésekben! Nem olyan*** moderálva***, mint Kornélia, Mona, Thay és társaik, ***moderálva***! Próbáljátok Lillát, Andrea, Vikike, csoda jók!
Mától máshol. :)
Ahol normálisan moderálnak.
Szerintem a Mona nem rossz! A Kornélia nagyon kedves, a Szofi is jó, nekem az Anita nem jött be.
A Natiról, és a Linácskáról van már valakinek tapasztalata?
BUÉK neked is így utólag. :)
Én volnék, de nam Masszázs Linda, hanem masszőr , sőt, a régi Andrea is.