Nem tudja valaki, hogy Dorka lesz e még?
Nem tudja valaki, hogy Dorka lesz e még?
Hali mindenkinek!
Én is voltam Dorkánál, csinos, jó alakú lány, a dolgát pedig jól végzi. Igaz a ***moderálva***előre kéri, bár én kaptam engedményt. (2 ***moderálva***kértem, közös tusolást és natur franciát, de csak egynek kért ***moderálva***) Nekem megfelel.
Voltam Dorkánál .
Nagyon csinos és jó alaku lány, de sajnos a hozzáállása a 0 -val azonos.
A ***moderálva*** előre kéri ,de megváratja az embert.
Mindenért ***moderálva*** kér még fel sem öltoztem fürdés után az ablakot kitárja.
Barátságtalan senkinek sem ajánlom.
Én biztos nem megyek hozzá többet még a ***moderálva*** utcába sem.
sziasztok!
Vannak Tapolca v környéki lányok?? :)
Te pircsi, fejezd be, míg jó dolgod van!!
Balázsnak hívják.
Sziasztok...
Segitsetek nekem.ugye jól emlékszem,hogy Katómaminak ,..Alexnek hivják a fiát...
Köszönöm..
Szia Gróf! :)
Ma úgy 21-id megtalálsz a chaten. Ha fent vagy, várlak. :)
Ezt a moderálást! :)
Nem elfoglalt vagyok, hanem d o l g o z o m, volt, amit írtam :)
Tehát a régi számom él.
Masszőr Linda voltam :)
"Szeretem a nőket. A nők semmiben sem kételkednek. Ha velük vagy, a világ hihet...etlenül egyszerű. Mindent a maga helyére tesznek, valódi jelentősége szerint osztályoznak. Igen jól tudják, hogy az ő nagymosásuk van olyan fontos, mint a német császárság megalapítása. Nők között biztonságos az élet."
"Magyarország akkor is lovasnemzet!" - Staller Ilona (Cicciolina) egy 1988-as forgatáson! :)
Mondd, te játszod a hülyét, vagy tényleg az vagy?
Ki nekem a kolléga, vagy mi a bajod?
Nem, nem adom meg a tiszteletet mindenkinek, csak annak, aki megérdemli.
Téged, öreg inkáb sajnállak. Amúgy elég strigó szagod van. :-)))
Nekem meg, mint mondtam már, PÖCSÖM. Idióta.
Az egész város tükör? :)
Micsoda jellemzés a kollegákról és ez a szóhasználat igazán felemelő!?
De Te arról vagy nevezetes, senkit sem bántasz, megadod a tiszteletet Mindenkinek!
Vannak biza, nem is akármilyenek. Én az uccán láttam kettő olyan kokerót, hogy, ha fizetnének se kellenének.
Ordított róluk még a belvárosi shopingolásuk után is, hogy kurvák. Vihorásztak rendesen, biztos jól megy a bolt.
Te, ki dugja ezeket? Fehér ember? Nem ölég, hogy indiánok, de randák is, kövérek, idomtalanok. Brrrrrr
Igen! " Vannak ám itt is lányok. "
Sziasztok! Havonta egyszer keresgélek vidéken, Budapesten is körültekintőnek kell lenni, de mint látom itt még piszkosabb játékosok vannak. Az alábbi Angel önreklám ugyanis a budapesti II. kerületben, a valóban nagyon korrekt Amynek egy *** moderálva *** található hírdetéséhez tartozó beszámolójának teljes másolata, az adott névvel felruházva. Veszélyes csapdát állítva nekünk. Hölgynek kicsit utána kerestem, egyetlen, számomra hitelét vesztett jónak, nagy arányban vannak negatívan kapott kritikái. Konzekvenciák részemről levonva.
Fantasztikus élmény volt, igazi barátnő feeling. Ölelése odaadó, csókja hosszú és szenvedélyes, az előjátékra nagy hangsúlyt fektet és nem egyből ugrik a dákóra, hogy minél előbb kivégezzen, ahogy a ***moderálva***többsége teszi.
A franciát sem kapkodja el, mielőtt elélveznék, kérésemre beiktat néhány csók szünetet. Nagyon ritka, hogy nem érzem azt, hogy ***moderálva*** vagyok!
Angel el tudta feletetni velem.
Egyetlen negativum, hogy közös tusolást nem vállal. Összefoglalva szép, kedves és odaadó !
Ha nem ismerném a szakmáját, inkább tudnám egy Glamour cimlapján elképzelni, mint ***moderálva***várva !
Sziasztok.
A Thaiföldi lányról érdeklődnék volt-e már nála valaki.
Előre is köszi.