Valóban sokan nem az eszükről híresek és elfelejtik hogy nem köszönömért csinálják de azért reménykedem 🤙
Valóban sokan nem az eszükről híresek és elfelejtik hogy nem köszönömért csinálják de azért reménykedem 🤙
na ilyet itt sajnos nem találsz. Nincs nálunk ennek kultúrája, el kell ezt fogadni, talán Pesten.
Itt manager félidőnél becsenget, "barátnőjét" hozza-ajánlgatja, hívogat utána napokig faszságokkal. Ezek még mind persze a jobbik esetek.
Diszkréció? :D Magának a szónak a jelentésével sincsenek tisztában, nem tudják mi a faszt jelent. Olyasmi ez, mint a barátnő "filling" vagy az "eckort".
Akár Nyiregyről is… kb ugyanakkora a táv.
Sziasztok! 30éves vidéki férfi vagyok.
Keresek hölgyet aki házhoz jön Debrecentől 30-40km-re úgy hogy nem nekem kell elhozni. DISZKRÉTEN!
Legutóbb aki eljött, nem magába jött s akik kint várták a kocsiba, hangoskodtak, zenét hallgattak… környéken az összes kutya ugatott…. Ilyet többet nem szeretnék, szomszédom rendőr, s kulturált csendes környék ez.
legjobb az lenne ha saját autóval magába tudna jönni. Vagy ha hozza is valaki, az kint csendben várja!
Különös kívánságom nincs, csak ápolt legyen és kedves!
Hosszútávra keresek kb heti 1 alkalom esténként. köszönöm!
Böbe(44)-ről van valakinek infója, többször probáltam hívni, de semmi.
Sziasztok.
Masszázsvilága hirdetőről van valakinek info?
Érdekelne a hozzáállása, arc és az intim masszázs szolgáltatása. De mivel sokszor sokféle néven ( Viktória, Judith...stb) is fenn volt, így vannak fenntartásaim.
Köszönöm, ha valaki információt szolgáltat.
Továbbá érdekelne még fiatal(os), odaadó lány páros, ahol mindkettőnél van NFVSZ lehetőség.
Köszönöm
Múlt héten meglátogattam Letti (43) nevű masszőzt. Tűzoltósághoz közeli panelben rendel, a lakás megfelel a célnak. A hölgy kedves, udvarias és vékonyabb alkatú. Masszázst, kézi levezetést és óvszeres franciát vállal. A szolgáltatás ideje alatt végig odafigyel az ügyfélre, ügyes, nagyon érzékien csinálja! Nekem sokkal jobb volt mint jó néhány más szolgáltatónál az aktus vagy a NFVSZ. Azoknak ajánlom akik megelégednek ilyen fajta szolgáltatással!
Pali60
Szia! A fejen kívül megéri meglátogatni? Köszönöm.
Emlékszik még valaki anno "Domina Black" re? A kérdésem az lenne, hogy aki most Fortuna35 néven hirdet, az azonos vele?
Kurva jó test letakarós fejjel. Baj van a toronyban...
Állítólag mindent is vállal olcson
Sziasztok!
Jázmin 22-ről vélemény? Valaki próbálta már a hölgyet?
Kishegyesi Derék István jól csengő név!? Mindegyiken vannak néhányan, keresd őket.
Sziasztok!
Esetleg tudtok ajánlani csajokat a Kishegyesi Tesco környékén?
köszi előre is!
sziasztok
szeretnék kérni egy kis segítséget ezzel az elbűvölő hölggyel kapcsolatosan, akár privibben is.
köszöönm szépen
Igen
Párat
egyáltalán töltött egy napot is Debrecenben?
Hűnyye de nagyon meghát. Én is kíváncsi lennék
sziasztok
itt járt már valaki? jöhet privibben is. elbűvölő a szépség nagyon :) Helló, Szépfiú! 😉
👠Ashley vagyok - magyar csajszi, intelligens, stílusos💄, kellő öniróniával.
Nem influencer, nem tündér, de ha jól viselkedsz,...
Ashley (34) - Nyíregyháza
Eldobom az agyam! Megírta! Tudsz olvasni?