No igen, Regina jó nő bár én még jópár plasztikával ezelőtt voltam nála vagy tíz éve, mivel eredetileg földim.Ha jár felénk biztos frissítem az élményem róla. Remélem megtanult azóta normálisan franciázni, mert a régen abban elég gyér volt.
No igen, Regina jó nő bár én még jópár plasztikával ezelőtt voltam nála vagy tíz éve, mivel eredetileg földim.Ha jár felénk biztos frissítem az élményem róla. Remélem megtanult azóta normálisan franciázni, mert a régen abban elég gyér volt.
Meg néztem a csajt, huu ba....g. El mentetem elérhetőségét, linket is figyelem mikor van közelebb. Meg fogom látogatni.
Regina ilyen, de jelenleg Sopronban van. Nála előre flegmaságra számítottam a Dórika féléknél szerzett tapasztalatok alapján, de gondoltam egy ilyen csajt akkor is megd....k ha közben flegma. Aztán kellemes meglepetés ért, kimondottan szereti, ha játszol a giga cicikkel, és teljesen közvetlen, barátnős volt. Én más városban voltam nála, ahol éppen egyéb dolgom is volt de legközelebb csak miatta is megteszem azt a távolságot.
Hát akkor lehet hogy felejtős a dolog. Nekem vannak kötelező dolgok. Ilyen a punci nyalás, simogatás cici, popsi, has simi.combok. ha ezeket nem engedi inkább nem megyek. Pl azért is szeretem a kicsit alaxsonyabb csajokat, mert punci yalás kózben elérem a melleket könnyen. Majd lehet meg kérdezem, szereti e.
Csak megerősíteni tudom, amit leírtál. Én is akkor voltam nála amikor még eredeti volt. Jár érte, mert ennyire szép természetes mell ritka, viszont lett belóle szilikonos amilyenból van sok. Hozzá érni nem nagyon engedett. Tényleg el van szállva magától. (vagy volt, most nem tudom milyen)
Amúgy nem értem mi értelme az arckitakarásnak, mikor ő maga rakja ki a hirdetésben a linket ahol arccal látszik:D
Ez most komoly? Ősrégi hirdető.Dórika néven kezdte.Csodálom, hogy nem hallottál még róla. Én több , mint öt éve voltam nála, akkor meg eredeti ( és nagyon jó)mellei voltak. Akkor még olyan alakja volt , mint a képein, kimondottan jó csaj volt. Előny: jó csaj( volt akkor legalábbis) átbaszni lehúzni nem fog.Hátrány: Elég nagy arca van, bf nuku, francia , szex is fantáziátlan, monoton. Ha egy jó csajba akarsz élvezni akkor próbáld ki, ha minőségi együttlétet akarsz, akkor ne. DE ! Ismétlem, ez öt éves tapasztalat.
Nagyon jól nézki a csaj. Volt nála valaki?
Ő rá én is kíváncsi lennék! Írd meg légyszíves! Köszönöm
Kivételek mindig vannak! Sajnos én is úgy tapasztalom hogy a színvonal nem nőt sőt .......l
Privátban megírod, ki volt az? Köszi
Saját tapasztalatom hogy szinvonal az nem. Sajnos. Van egy kettő aki nem emelt árat vagy minimálisat, és meg is éri menni hozzá. Most is voltam egynél, kellemes csalódás volt. Pedig 20 éves. De nem akart átverni, se plusz pénzt kérni mindenért is. Amit kértem szó nélkül meg volt. Órát sem nézte.
Ahogy látom nem csak nálam veri ki a biztosítékot az "új tisztelet díj" ebben már nyugati szinten vagyunk. 10-15 ezres áremelés volt. Vajon a színvonalasabb lett a szolgáltatás is?
Én beszéltem vele, mert szivesen meg ... Volna. De miután el mondta az árakat, inkább kihagytam. Nagyon drága, duplája a többi lányhoz képest. És minden is extra csak. Talán egy gyors cumira megérné, az 15.
Szofi (19) volt már valaki a vendége közületek? Tapasztalatok?
Korosztályban olyan 30-40 közötti.
Nincs elszállva az árakkal mint a legtöbb.
Köszönöm az infot!
Milyen korosztály?
Mit értesz azon, hogy anyagiakban nagyon rugalmas?
Lilláról annyit hogy nagyon kedves, olyan nő aki tudja mi kell egy pasinak. Mindenben nagyon ügyes. Külsőre azt mondanám mindene rendben van. Anyagiakban nagyon rugalmas. Nekem tökéletes. Többször voltam már nála és még menni is fogok. Imádom őt. Tessék rá nagyon vigyázni. Egy igazi kincs.
Lilla
Látom nagyon tapasztalt vagy a kínai lányok terén. Melyiküket ajánlanád?