Nem atverosek... Korrektek.. Jessica 28 ő a harmadik de ő is nagyon jó fej... Roma... De hibátlan... Viktória magyar lány iszonyat odaado lelkes csaj....
Nem atverosek... Korrektek.. Jessica 28 ő a harmadik de ő is nagyon jó fej... Roma... De hibátlan... Viktória magyar lány iszonyat odaado lelkes csaj....
Sziasztok!
Viktória 30 és Lola 31 ugyanaz a személy lenne? Nagy a hasonlóság a képek között! Valakinek tapasztalata velük?
Akár privátban is. Köszi
Oké, elhiszem, nem kötözködésből kérdeztem.
Igen azt én is láttam... és mivel arcra is bejönn ezért kivi lennék hogy lehúzos e vagy sem....
Sziasztok
Vikivel 50-es balmazi hölgyről (apróhirdetés), akinek van tapasztalata, privátban írhatna róla!
Köszönöm
Ráadásként a zinterneten is lehet találni róla egy "összefoglaló" posztot. 😁
Arra, hogy elolvastam őket. Illetve már akkor olvastam, amikor az értékelések "szerzői" még nem törölt profilok voltak. Ha visszajön majd vess rá egy pillantást.😉
Most nem aktív a hirdetése, ezért nem tudok utánanézni, ezért meg kell kérdeznem, mire akapozod ezt az állítást?
Én fenntartásokkal kezelném, az aki az értékeléseit saját maga írja, nem lehet túl jó választás.😉
Sziasztok!
Olivia(18) ról érdeklődnék, volt e már valaki nála? Előre is köszi a választ! :)
Engem is érdekelne!
Köszönöm a válaszod. Kicsit tartok az egésztől olyan idegen nekem de nagyon ki szeretném próbálni.
Szia. A Lili és a Timi két szuper jó csaj! Nyugodtan keresheted őket!
Sziasztok. Van bárkinek tapasztalata : Timi39, Lili29, Vivien30 lányokkal?
Még nem voltam lánnynál de hónapok óta tervezem csak nem tudok dönteni. 🥴☺️
Na, ez valóban örömteli hír :)
Régen is Reni néven hirdetett a hölgy? Nem tudom, hogy volt-e már hozzá szerencsém.
szia Nándi
múlt héten már voltam nála, valóban csalódásmentes.
csak ajánlani tudom.
nálam 10/10-es a nő
köszönöm
sziasztok
Sziasztok!
A Hajdúböszörményben hirdető Enci nevű hölgynél
volt már valaki? Infó jöhet privátba, előre is köszönöm.
Anno igen, most még nem de fogok!
Reni 32-nél járt már valaki?
Mellei fantasztikusak? Hát nagyon mást értünk a fantasztikus alatt:) Nálam ezek a mellek a top 50- be se férnek be, még akkor se ha csak a szilómenteseket nézem