Ezt nem értem láttam egy vélemény írást a Dóra(18)-ról és moderálás alatt van,de kérdezem én hogy miért.
Szerintem sértő dolog nem volt benne csak egy tapasztalat és az kell is hogy megosszák mivel szerintem senki nem akar csalódni,én meg néztem a képeit és nagyon hasonlít egy lányra akinél egy pár hónapja törzsvendég voltam ő Ivett(18) volt én nagyon meg voltam vele elégedve szép test elég oda adó volt franciája is jó.Akkor jött a baj mikor már sokszor voltam és túlságosan is személyeskedett,számmal hívtam mikor mentem hozzá és így gondolom mentette a számomat,mert volt olyan hogy késtem és ő már keresett hol vagyok mikor érek oda,vagy munkám közbe is hívott mikor megyek,és hát nekem családom van én az ilyet nem szeretem és gondolom ezzel nem vagyok egyedül nem kapcsolatot keresek és szerintem mások sem csak kikapcsolódni mentem,és ebből baj úgyse lehet inkább ez mint egy szerető aki zaklat,csak ebből is majdnem az lett úgyhogy hanyagolni keztem aztán eltünt és most megint feltünt Dóra(18)-ként.