Hát igen... köszi az elismerést... :))
De hogy lányokról is essen szó... és ennyi... :)) A többi fórumozó nevében is köszi a hozzászólást... de te kritizálsz engem... :))
Öreg, vedd le a szemellenződet, mert nem látsz tőle... aztán hülyeségeket beszélsz, mert tudod, van a 3 majom, nem lát, nem hall, de beszél... :)))
Nem küldelek titeket sehová, mert én gondolatokat közvetítettem, azért fórumoztam, nem azért, hogy primitív kis p. kel vitázzak, akik azt sem tudják,
hogy mi a kommunikáció... Ki is a ciki ??? Anyázni a legalja c.igány is tud, vagy ha akarod, én is megmondom, mi a bajod, attól még nem lesz igaz... :))
Én legalább igazi igényszinttel bírok, amit ti nem mondhattok el... persze, Dingo tegnap megírta, hogy a Bayern München talán nem olyan jó focicsapat, mint
pl. a Loki, legalábbis erősen vitatható, és megoszlanak erről a vélemények... ha érthető, mire is célzok... :))) Mert ki mit gondol erről... :))
Mert a focihoz, a politikához és a lányokhoz mindenki ért... még azok is, akik igazán labdába sem rúgtak... :)) Vagy nem tudják, mi a minőségi foci... :))
Szóval részemről itt a vége, szerintem én mindig írtam, nem kell velem senkinek sem egyet érteni, meg ki mit érez, de azt hiszem, a tisztelet és a normális
hangnem nekem is kijárna... amíg én nem bántottalak, addig te se pofázz be... ha kérhetném... :))
Ha annyira a szíveden viseled a fórum sorsát, akkor cselekedj, tégy érte... de itt a legtöbben csak kérdezni tudnak, és ők a fasza gyerekek... na, ez ám a vicc... :))
Minden jót !!!
Üdv. Infernal