Csumi!
Ha minden igaz 23-án jön Martina 44 Debrecenbe.
Volt már itt korábban és volt-e valaki nála?
Valakinek tapasztalata van vele?
Köszi előre is.
Csumi!
Ha minden igaz 23-án jön Martina 44 Debrecenbe.
Volt már itt korábban és volt-e valaki nála?
Valakinek tapasztalata van vele?
Köszi előre is.
Laura 25 engem is érdekelne érdemes elmenni hozzá?
Sziasztok! Laura 25-ről van valakinek infója? Jöhet privátban is.
Az éjszakai kijárási tilalom bevezetésétől nincs.
Sziasztok! Sötétbőrű lány van Debrecenbe?
Sziasztok! Lili 24-ről valakinek valamilyen tapasztalat? Privátban is jöhet a vélemény!
Barbara 27-ről szeretnék véleményt kérni tőletek.
Bizony, bizony Nándi! Kiborult a...
Nándi · Őstag · Ha a szemetek a "pâlyán" lenne nem vitáznátok a nyilván valón! Bia29 és Bianka29 fedik egymást!! Itt Biankaként hirdet!!Inentől kezdve egyértelmű kiről is van szó!
Alexan · Újonc · Austin:Hozzászólásomat nem azért tettem közre, mert nem tudok olvasni.Azért is tettem fel a kérdést,a Mt-nak ,mert nincs Bia 29 hírdető.Ha picit alaposabban utánanéztél volna,akkor az"egyértelmű" már nálad sem lenne az!
Nándi · Őstag · Adag! Ott az a bizonyos éjjeli edény borult! :D
Bizony van kedves Nándi!! Egy régi közös ismerősünknél is borult bizony a..
Szerintem egyértelmű :D Én úgy látom hogy Bia 29-et írt, nem pedig Bianka 29-et... :D
Alexan · Újonc · Bia29?Vagy Bianka 29?Nem mindegy!
Nándi · Őstag · A Tankcsapda.
Ki most a legjobb szerintetek debrecenbe??
Hali
Debrecenben lehet ázsiai és kifejezetn színesbőrő szolgáltatott találni vagy erre fele nem igazán vannak? És ha vannak merre találom őket?
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy popsi kedvelő hölgyet? Én a fiatalabb sportosabb testalkatú hölgyeket kedvelem.
Köszönöm szépen a segítséget!
slimjohn · Újonc · Az egyik "kollégánktól" azt hallottam, hogy a nyáron menyasszonyként látta többünk régi kedvencét. Szerettem hozzá járni. Helyes, karakán lány, jó szolgáltató volt. Legyen szerencséje és legyen nagyon boldog!
Ékszer Viki (30)
Megint sikerült eljutni Vikihez. Számomra egy remek szolgáltató.
Az alapban még mindig sok minden van ami máshol extra rózsaszál. Mióta utoljára voltam a rózsaszálak kicsit növekedtek de nem vészes.
Nagyon ajánlott kategória.
*** moderálva ***