Sziasztok! Nem szoktam, sőt még nem is írtam soha egy lányról sem pedig jó párnál megfordultam Kaposváron, a minap is menetred szerüen elővettem az újságot és felhívtam két 18 évesnek magát hírdető lányt és egy 26 évest. Természetesen ők név nélkül szerepelnek az újságban, miútán megbeszéltük, hogy hogy néznek ki úgy döntöttem ,hogy megprobálom amit most már így utólag sajnálok. Mikor felmentem a lakásba hozzájuk a döbbenettől lemerevedtem, a 26 évesnek hírdető lány fogadott aki be se mutatkozott szabályosan letámadott, hogy ha nagyon akarom megnézhetem a két 18 évest is de vele jobban járok. Én mégis megnéztem a két 18 évesnek hírdető lányt, és ismét megdöbbentem. Ziláltak, büdösek, és mindhárom legalább 10 évvel ídősebb. A 26 évesnek mondott hölgyemény újra beindult és kérte a pénzt akkor zörejeket hallottam egy másik szobából és úgy döntöttem, hogy nem fizetek ugyanis elégvolt maga a látvány mindentől elment a kedvem, nem szólva arról ,hogy a szomszéd szobából egy nagyon erélyesen krákogó férfi hang hallatszott mely egyértelművé vált, hogy a lányok nem egyedül vannak hanem velük van a strigójuk. Én ezek után sietve távoztam mivel a 26 éves akkor már elég fenyegetően nézett. FELHÍVOM MINDENKINEK A FIGYELMÉT, HOGY HA ILYEN HÍRDETÉST LÁTTOK KERÜLJÉTEK HA NEM AKARTOK MAGATOKNAK BAJT! Üdv:André