Hogy véglegesen ne kanyarodjak el a fórum eredeti céljától, következzen egy kis szemezgetés az idei évemből:
Cleo:
Még az év elején voltam nála, eredeti szándékomtól eltérően mindössze egy fél órára sikerült bejutnom hozzá.
Ahogy mások már megénelkelték, forgalmas, könnyen megközelíthető helyen lehet(ett) találkozni vele. A logisztikával nem volt gond, bemutatta az akkori "barátnőjét" is, de maradtam az eredeti választásomnál. A gyors tisztálkodás után bevettük magunkat egy kisszobába, és az ismerkedés közben ért az első meglepetés, miszerint a KF nem volt lehetséges... :(
Az utánna következők közben is egy inkább elhúzódó lánnyal volt szerencsém eltölteni az időmet, ami nem tett emlékezetessé ezt a találkozást...
Kis Sellő:
Az előző kudarcot nem vette el a kedvem, így kerestem újabb célpontot., és a képek alapján Sellőre esett a választásom. A helyszín megtalálása nem problémás, közvetlenül egy posta mögött található meg. A hirdetésnek megfelelően egy apró lánnyal találkoztam, az alakja is ennek megfelelő. A gyors fürdő után rendeztük az anyagiakat, amik a kért extrákkal elsőre picit magasabbnak tűntek az átlagosnál. A következőkben azonban egy kellemes órában volt részem, a figyelmes kényeztetése bőven kiegyenlítette az alakjában észrevehető már más által is felemlegetett hátrányokat. A kedvessége az ár-érték arányt sokkal elviselhetőbbé tette. Aki nem a topmodell alkatú lányt keres, és lényeges a kisugárzás is, egy kedves kicsi lánnyal kerülhet közelebbi kapcsolatba.
Rami(22):
Az újabb célpont is ugyanazon a részén található Debrecennek. Hamar sikerült időpontot egyeztetni, és ahogy megtaláltam a helyszínt, egy a fotóknak megfelelő lány állt velem szemben. A lakásban többen is vannak, nekem senkivel sem kellett azonban a jó összehangolás nyomán találkoznom. Szolgálatkész, kedves lány, sok mindent sikerült kipróbálni az egy órás időtartam alatt.
Összességében tartalmas, beszélgetéssel is tarkított órában volt részem, azonban az a plussz hiányzott, ami miatt biztosan visszamennék.
Candy:
Az itteni felbuzdulásnak engedve kértem tőle időpontot, mivel rendszerint a nálam fiatalabb lányokat szoktam felkeresni.
A megtalálása nem okozott gondot, bár a szomszédba éppen akkor érkeztek, így inkább tettem még egy kört, mielőtt a tettek mezejére léphettem. A valóság szebb volt mint a fotókon, ez lehet látszott is rajtam, nehezen találtam a szavakat. Sikerült a szokásos egy órámat lefixálni, majd el venni egy forró fürdőt, ami majdnem túlzottan is forróra sikeredett... Majd egy olyan kellemes időtöltés következett, amihez hasonlóban csak ritkán volt részem, és amit nem is részleteznék.Ami az én konzervatívnak gondolt elképzeléseimben szerepel, azt tökéletesen megkaptam. Elégedetten távoztam, és mehettem tovább a dolgomra. Számomra most ő az etalon, lehet gyúrni a következő találkoztásra...