Sziasztok
Nem nagyon szoktam ide írni de most úgy gondoltam megteszem. Sajnos egyre kevesebb az igazi infó itt. És gondoltam akkor gyarapítom és segítek másokat a véleményemmel.
Több lánynál jártam Győrben de nagyon sokan már nevet váltottak ezért nem is véleményezem őket.
Suzy20 maradt meg azon a néven aki régen is. Őt többször is meglátogattam igaz mindig csak s.o.s franciára ugrottam fel, de nálam az 10/10. Amit kértem azt kaptam és mindezt kedvesen. Utána nem kidob hanem ha nem sietsz még beszélgethetsz is vele.
A mostani tapasztalat:
Mellike26-hoz szerettem volna ma eljutni de mivel nem győri vagyok és csak ezért tettem volna 60km-es kerülőt tegnap felhívtam hogy reggel 7-re mennék és mivel az adatlapján az szerepel, hogy 0-24 elérhető de azért gondoltam illik ilyen korai időpontot előre egyeztetni. Nagyon aranyos volt persze megoldható ha györbe érek hívjam fel. Meg is érkeztem györbe 7-től egészen 8:30ig hívtam ez idő alatt 7x aztán feladtam.
Nem lenne gond ha nem ér rá csak akkor miért nem mondta tegnap, hogy nem jó neki vagy értesített volna hogy valami közbejött és akkor az ember nem kerül ekkorát.
További szép napot mindenkinek.
Üdv:Whitemulti