Staffi szavára én is adtam és ezután is adok.
Staffi szavára én is adtam és ezután is adok.
Jó lenne tudni, hogy mi az igazság. Staffi szavára eddig adtam, valahogy nem veszem be egyből, hogy hirdető lenne. Valami nem kerek - maradjunk ennyiben.
Üdv!
Na ugy látom egy-két gy**érnek ezt a fórumot is sikerült szétcseszni!
Gratula.
Bukta van
Ip-cim alapján Zsuzsa 37 vagyok :D és ezt nem kell megmagyarázni :D rendben !
Akkor egy kicsit végezzétek komolyabban a munkátokat mert engem nem érdekell ip meg mi egymást , ez ugy ahigy van hülyeség !!!
Egyszer voltam a Zsuzsa 37 nél, igaz okés volt minden de hogy önreklám ?? Mindegy irtam a szerkesztőknek ,hogy indokolják meg miért önreklám amit ki irtam : D
Tisztelt staffi!
Mivel napokon keresztül ugyan arról az IP-kről léptek be pár perc eltérésekkel, így elég egyértelmű... ;)
Nem hisszük, hogy tovább kellene magyarázni a dolgot.
De jó nő lett belőled Staffi :))!
Ez egy picit félrement :))
Önreklám ????? Magyarázatot kérek ?? :) manager lettem ??
*** Kérjük az önreklám mellőzését! (Zsuzsa 37) ***
A Zsuzsa 37 profi az idegen nyelvbe , Anett 35 se gyenge benne, vagy a Dorina 33 neki se kell szégyenkezni a Francia tudása miatt, de viszont neki van egy stilusa amit nem egyszerű kezelni :D de ha sikerül akkor nyert ügyed van nálla !
Eltaláltad, az életcélom, hogy visszaolvassak 540 oldalt, majd zanzásítsak. Pffff. Nem csoda, ha nincs az embereknek kedve megosztani a tapasztalatokat.
Így már más a leányzó fekvése :D csak igy félre érthető,de jó hogy felvilágositottál bennünket ! Igen ,ha igy irja ki hogy Alexa 40 akkor más a helyzet !
Nem Alexa 20-ról írt a fickó hanem Alexa 40-ről. Ő az aki a Julcsi fürdőhöz közel rendel. Rossz híre van kerülendő!! Pár éve én is belefutottam....
Jogos. :) Alexa 40 - ről van szó, a julcsi meg a fürdő. Alexa 20 lakásán is jártam már, a barátnőjénél. Valóban tisztaság és rend volt, üdítő érkezéskor és távozáskor. Mea culpa!
Én pár hete jártam az Alaxánál ( Erika 20 ) de ott ahol volt az a lakótelep nem leprahely éppen ! A lakásba egyedül volt, fürdőszoba tiszta, törülköző rendben volt! Szoba tisztasága okés, semmi lom, semmi kosz ! Amit válallt mindent teljesített az Alexa ! Én ezt tapasztaltam nála ! Eggyetlen egy negatívum a részemről ,hogy a szobába az akváriumba a halacskàt azt hittem " műhal " tőle kérdeztem meg hogy ez igazi ez a hal, az akváriumba ?! Mondta hogy igen ,igazi élő hal !! :) de ez a negativum is rám vonatkozik !
Sziasztok épp most olvasom a fórumot és aki rossz dolgokat ir fel a fórumra remêlem olvassa amit irok akinek nem inge nem veszi magàra ha én rólam lenne szó nem lenne mindenki visszatérö vendégem én amit elmondok nyújtom is és a lakàsom nem koszos hanem tiszta ugy hogy arra kérem aki jàrt nálam azok tudjâk miröl beszélek és ne irjanak olyat ami nem valós!!!!!! Köszönöm hogy elolvastàtok!
Ezer csók ALEXA
Rendszeres olvasó vagyok, most itt az ideje, hogy a tapasztalataimat megosszam veletek:
Rami 22: Most épp nem látom a hirdetését. Szőke, szép arcú cicababa, igazi gazella alkat. Zsánerem. Lakás új építésű társasházban. Viszont sürget, nulla kommunikáció, essünk túl rajta feeling. Többet tuti nem megyek.
Izabella : most épp, de jó néhány néven volt fenn már. Az alapmodell sok matyi, és minden extra, az is, ami a telefonban még alap volt. Nem korrekt. Semmit sem lehet, nyifi-nyafi. Pedig a szép arcú, jó testű. Lila foltokkal.
Rami 19: Belváros, régi ház, szép lakás. Fürdő tiszta. Cserfes kis tündér. Odateszi magát. Mondjuk a lepedőshowt hiányoltam, mindig szívesebben fekszik bele az ember a frissen vasalt lepedőre, mint egy viseletes plédre. Ezen kívül nekem bejött, megyek még.
Alexa: A julcsihoz közel, lepraterep. Kifordulós.
Anikó: Profi. Lepedő show, tiszta fürdő, kommunikál, odateszi magát. Nekem mint nő annyira nem jött be, ezért nem megyek többet. Ettől függetlenül ajánlott kategória.
Volt még pár, de ők most nem hirdetnek, és nem jut eszembe a nevük. Róluk esetleg majd később.
Azt se tudod miről van szó ember, akkor mit okoskodsz !! Utólsó 3 hozzászólásodból mind a háromnál az én irásomra reagáltál :) de arra nincs eszed hogy legalább 1-2 beszámolót írj valamelyik lánynál akinél jártál mostanában !!! Na mindegy én lezártam ezt a dolgot, pityu :D !!
Csak nem kosarat kaptàl talán?Làtod a nagy dumának ez a vége.