Tegnap azt hittem, hogy visszatért a Hargita gyöngyszeme! Most meg azt kell gondolnom csak a Nevét dobták piárként kicsit be a köztudatba. Mivel azért láttunk már itt nem egy két vissztérést, remélem Őt is üdvözölhetjük még valamikor ujra itt! :)
Tegnap azt hittem, hogy visszatért a Hargita gyöngyszeme! Most meg azt kell gondolnom csak a Nevét dobták piárként kicsit be a köztudatba. Mivel azért láttunk már itt nem egy két vissztérést, remélem Őt is üdvözölhetjük még valamikor ujra itt! :)
Teljesen egyetértek. 'Brazilt' itt is lehet fogni, de nem biztos, hogy azt nyújtja, amit kell. Csoki sem volt még az itthoni pályafutásom során, pedig fekete csempéhez a rózsaszín fúga eszméletlen vadító - sajnos ezt csak Amsterdamban sikerült megélni. :)
Külföld ilyen téren is kuriózum...
csokilányt, egy igazi brazil nagycicis, kerekfenekűt látogattam meg előző héten, most meg ázsiai lesz. Olyan kalibrrekhez van értelme menni akikhez idehaza minimális az esély
azt hozzátenném hogy a magyar rózsaszálak nem elegendőek ott kb. semmire max. rád néz... :D
Ezt nem sikerült elküldeni, szóval nézzük az idei év termését dióhéjban:
Barbi 20: valaki mintha már írt volna róla korábban. A víztorony környékén volt megtalálható. Remélem, feladta a szakmát, és azért nem hirdet - nem neki való. Az extra csókot ugyan korrektül teljesíti, amúgy baromi csinos, de total futószalag, kezdő francia, kezdő hozzáállás. Kvázi én keltettem reggel 10-kor, egy óra múlva fogadott macinaciban. Végig fadarab, néhány szervomotorral bármelyik forgalomban lévő guminőt fel lehet okosítani erre a szintre - azok legalább nem kérnek bonusrózsát a szájbahoppáréért.
Kitty 25: Árok team, átlagon felüli rózsa, ettől függetlenül abszolút ajánlott, rutinos versenyzők régi ismerőst találnak (a szerzetesnek különösen ajánlom. :) ). Sajnos a hely marketingje ad némi okot az ellentmondásra, de nem ő tehet róla, és az élményen nem változtat.
Melinda 29: Erősen kamuképszagú, én kifordultam. Ezt most azért írom ide is, mert kíváncsi vagyok, hogy kimoderálják-e.
Cleópátra Masszázs: Régi versenyző, perfekt hozzáállással a jósában. Szimpátia alapján több is lehet, mint masszázs, de nem kell beleélni magad. Szóval telefonban ne is erőltesd! Ha a helyszínen stimmeltek, akkor nem lesz gond.
Daniella 33: Továbbra is a régi, tehát magamon kívül senkinek sem ajánlom. ;) Ő az etalon itt nyírben.
Luca 25: Meneküljetek! Fordított szolgáltató, nála te fogsz szopni, szerencsére negyedszerre egyből leesett, hogy vele már megjártam a farkak útját, úgyhogy az ajtót sem kellett átlépni. Egyébként lefogyott, és baromi jól néz ki, de keress vissza a korábbi neveire pl Lina 21! Az külön vicces, hogy visszatért az első helyére, ahol volt szerencsétlenségem találkozni vele.
Bea 26: Én voltam az első kuncsaftja itt, nekem nagyon bejött a produkció. Nem egy plázacica, de bőven kárpótol a hozzállással. Igazi BF. Remélem, marad még, én visszamegyek.
Jessyka 21: Ő most a debreceni sztárvendég jósacityben. Érdekes, hogy Lucától kifordulva, kvázi B terv alapján jutottam el hozzá - a szomszéd lépcsőházba. Amikor kinyitotta az ajtót, egyből lehidaltam, már a köszönésével lekapott a lábamról. Nekem ez a lány egyszerűen tökéletes külsőre! BF ugyan nem volt százas, de nem is várom el egy generációnyi korkülönbséggel. Vigyázni kell rá, érzékenyebb az átlagnál, de ezt mondjuk én basztam el, mindig rákérdezek, hogy mit és hogyan szeret, de ő total elvarázsolt, így megfeledkeztem róla. Vele éreztem azt, hogy baromira érdemes visszatérni, és pár alkalom alatt összecsiszolódni.
+1 érdekesség: Egy nem itt hirdető, de a szelencéjéről elhíresült nevű masszőrhölgyről 4 éve írtam először, akkor 33 éves volt. Azóta valszeg hiperűrben létezett, mert most 35 éves..
Menj ki a piacra és kérdezz meg egy kinait, max. orrba ver .-)
Hogyne, Kanadában kettőhöz is volt szerencsém, a világ legjobb franciáját tolták. Szerintem itthon a fővároson kívül esély nincs rá.
Nem szeretsz bizonytalanra menni? Tényleg? Esetleg ne fogadjunk örökbe?
Ami mondjuk hülyeség lenne, de netán fejleszthetnék egy alkalmazást, amibe ha belelehelsz kidobja a kívánt hölgy vérnyomását, pigmentációát, punciméretet?
***moderálva*** Vesszek el, ha nem - az említett két különböző nick összes hozzászólását felderítettem: Egyik sem egy dedikált Melinda fikázda.
Jaah: Voltam nála, kinyitotta az ajtót, majd megköszöntem a lehetőséget, és elnézést kértem, hogy zavartam.
Pati31! ***moderálva***
Helyszín ***moderálva***.
Hely rendezett tiszta és a lány is az.
Aki kedveli a magas sötéthajú lányokat és beszélgetni is szeretne annak tuti élmény lesz
Nincs semmi nyafi teszi a dolgár rendesen és ,a mi a legjobb, hogy nem ez az állandó munkahelye, ez csak kiegészítés.
Oral 10/8 a többi 10/8 de csak ezért,mert nem qrvás hanem inkább barátnős a lány.
Ajánlom azoknak akik rendszeresen akarnakegy lányhoz járni és nem fognak csalódni. A nagy kalandoroknak csak egy rublika lesz, hogy na ezis megvolt :)
Kockázat nélkül nincs győzelem!
Nem szeretek full bizonytalanra menni.
Sziasztok nem tudom kinek mi a tapasztalata de Alexa 40 nél voltam nemrégiben de nem sok pozitiv élményel lettem gazdagab, egy milfet szeretem volna aki jól tartsa magát s tapasztalt, feszes börel, s szenvedélyel, szerintem vannak itt egy páran aki ilyet keres, ezért esett a választásom rá, de nagyot csalódtam, sok ,,rosszaszálam,, bánta. Mostantól inkább olvasóm előre a véleményeket,
De nem sokáig lessz itt , le ne maradj róla :)
Ott azért jól mehet a biznisz. Van három lány a városban.
Dittu 22
Gyakorlatilag már a vonaton ül, és elutazóban :) Ezt csak onnan tudom, hogy most voltam, és én voltam az a szerencsés, aki az utolsó vendége lehettem most.
Egyeztetés: nem volt nehéz.
Helyszín: gangesz parton, de nem a 10 emeletes, hanem a közelében lévő 4 emeletes. Régi téglaépítésű ház, ahhoz képest jobb belső állapot, ágy kénylemes és szuper.
Külső: képeknek és adatoknak megfelelő. Tipikus úgy néz ki a képeken, hogy a szememnek sem hiszek, pedig élőben is az, amit a képeken látunk. Egy bombanő. Karcsú, amit nagyon szeretek, és nagy mellek - azt annyira nem szeretem általában, de igazán ezzel sem volt problémám, izgató volt nézni, simogatni, . . . de erről többet nem irok, mert még a végén felizgultok tőle, mint ahogy én is :) - de nekem volt olyan szerencsém, hogy ezt élőben tehettem meg, és nem leírás alapján. Évek számában is hasonló lehet, bár nekem mindegy szokott ez lenni, bőven belefér, ha van is különbség. Arcra is szép és helyes.
Előadás: profi a csaj. Írányít, és szakszerűen kivégez, ha hagyom. Én most hagytam, de írányítható is, és szerintem egy érzelgősebb együttlét felé is el lehet téríteni. Normál dolgokat vállal, szokásos ***moderálva***-ös, illetve vannak plusz lehetőségek NF, csók. Ahol extra a csók, ott én nem szoktam kérni. Volt egy érzésem, hogy kérjem, de mivel tudtam, hogy nem vittem fel annyi rózsát, így nem kértem. De így utólag is van egy olyan érzésem, hogy kár hogy nem kértem a csókot pluszban.
Végkövetkeztetés. mindenképp megérte, hogy hirtelen ötlettől vezérelve felkerestem, és sikerült kellemesen fogyókúráznom - könnyebben távoztam, mint ahogy oda érkeztem lelki szempontból is, és súlyból is :).
Sajnálhatja, akinek csak csorgott eddig a nyála, és nem kereste fel. Nekik van egy jó hírem: elmondása szerint vissza fog térni városunkba. Így legyen!
üdv és derűs napokat
Sziasztok! Esetleg valaki tud egy kis infót adni Ditturól és Kiráról.Köszi előre is.
Köszi
Hali!
Az rendben van, de jó lenne róla valami használható infó. Telefonban nem valami megnyerő.
Üdv.
Brenda konyhájában jól elbaltázta a burkoló a csempét! :D
A városok fórumán keres rá, vagy Kaposváron van frissebb infó, de van régebbi is. Az évszám miatt kérdez rá az ott kommentelés, hogy erre a Brenda hölgyre gondoltak-e.
Üdv és derűs napokat