Sziasztok!
Nem ismerem Alexa 23-t, és nem önreklámozás volt a kérdésem. Csak szeretném tudni ki az akit meg lehet keresni, és nem a toldin, vagy örökösön dolgozik, hanem a Jósában. Egyébként Alexa 23-t nem is látni a hirdetők között.
Sziasztok!
Nem ismerem Alexa 23-t, és nem önreklámozás volt a kérdésem. Csak szeretném tudni ki az akit meg lehet keresni, és nem a toldin, vagy örökösön dolgozik, hanem a Jósában. Egyébként Alexa 23-t nem is látni a hirdetők között.
Sziasztok a Dafina névvel hirdető lányról tudtok valamit? Válasz jöhet privátban is, köszi.
Szia Makktárs!
Ha egyre gondolunk akkor egy hason fekvő képe volt pirosnak tűnő tangában......ez a száma:063078******.És ha jól emlékszem "." néven hírdetett.
Ha jársz nála légyszíves küldj már egy beszámolót róla!Köszönet
Srácok a Tibeti szerzetes hozzászólására érdemes oda figyelni,mert korrekt és tényszerű dolgokat ír a fórumbaúgy,hogy intelligensen nem sértő a véleménye.
Persze vannak még páran akinek lehet hinni ők általában 100 feletti hozzászólással rendelkeznek.
Idegesítő,hogy sok kérdezősködő lusta visszanézni kiről és mit írtak. Szerintem ezekre nem is kellene reagálni.
Azzal is egyet értek , hogy a név változtatás nem megoldás, tenni kell ahol, hogy sok visszajárós vendége Legyen a lánynak.
Sziasztok!
Amandáról, s Alice-ről van valakinek információja? Ha nem ide, akkor jöhet privátban is!
Remélem holnapig ír valaki, mert ha nem, akkor kénytelen leszek vakon felkeresni az egyiket.
Igen, tudom, a megbízhatóakat nem szabad lecserélni, de hát ezekből is lehet egyszer megbízható, nem?
Nos, valaki?
...ja, s hát az Alexandra 26 sem éppen érdektelen számomra, ha valaki a kedves fórumozók közül éppen járt volna nála az elmúlt időkben, hát hálás lennék némi útmutatásért...
Én is így voltam ezzel, de nem a képei győztek meg.. Nekem nagyon jó volt, de ez az én véleményem. Én pont az ilyen stílusú franciázás híve vagyok!
Neked bejönne (már amennyire sikerült 'megismerni' itt a fórumon :) ) Nincs bf, viszont eléggé vadóc, lehet tolni rendesen. :)
A képei nagyon jól sikerültek a valósághoz képest. A back end még el is megy, de a front end már jócskán igényel kompromisszumkészséget (a melltartó nem is került le). Mindenesetre a francia, diszkréció nagyon rendben volt.
Valaki Szofiról tud valami?? köszi ha van infó!
Akinek nem inge, ne vegye magára! És főleg keveset fórumozóknak szól!
Olyan sokszor látunk itt olyan kérdést, hogy xy-ról jöhet infó. Még néha válaszolnak is nekik, de inkább nem. Tudjátok, hogy miért nem? Mert kap választ, aztán semmi. Pedig igazán azzal lehetne megköszönni, hogy ha szimpatikus volt a segítség alapján a hölgy, elmegy, és utána megírja a saját szempontjai alapján a véleményét, segítve másokat a döntésben. Ritka kivételek vannak, de nem ez szokott történni. A következő hozzászólás általában szintén egy érdeklődés.
Adni és kapni egyensúlyát be kellene tartani, mert ha az egyik oldal a nulla felé halad, akkor a másik oldal is arra felé fog haladni. Mindennek ez az alapja, mert minden egyensúlyra törekszik.
Szóval ne csak kérdezni tudjatok. . .
üdv és derűs napokat
Ez is egy nagyon jó meglátosod Tibeti ! Az is egy külön történet, hogy be sem kell regisztrálni és igy is tudják olvasni a fórumot a be nem regisztrált tagok is, de ők igy nem tudnak infot írni, magyarán csak kapnak adni nem adnak infót! Van olyan fórumozó akinek van 10-15 hozzászólása és mindbe csak infót kér lányokról de irni nem irt még egyről sem! Nekem is van olyan .hogy privátba kér tőlem egy pár lányról információt de soha nem irna vissza ,hogy " köszi az infot" ! Azért azon is el kell gondolkozni hogy ha kap az ember fia egy két negatív beszámolót csajokról és nem megy el akkor nem dob ki 10-12 rózsaszálata saját zsebéből feleslegesen! De a pozitv hangvételü beszámolónak is megvan a maga jó oldala mert ha van több jó beszámoló a lányról már nyugodtabban megy el meglátogatni a hölgyet a vendég! Én nem szoktam nagyon negatív infót beírni a fórumra, fóleg ha elsőre megyek csajhoz és nem volt nekem esetleg megfelelő a szolgáltatás mivel lehet nem voltam a lánynak szimpi vagy eseleg más dolgok nem jöttek be neki velem kapcsolatban! De privába megirom ószintén mindig mi volt abban az egy órában! De az koránt sem biztos hogy elmegy egy másik vendég ahogy a csajhoz és ugyan azt kapja mint ami velem történt meg akkor esetleg! De azért vannak segítőkész vendégek is akiknek ha adok infot privibe akkor irják vissza ,hogy ők melyik lányoknál jártak és ha valamelyikről esetleg kell egy két fontos tudni való akkor szívesen megosztják velem ! Ez volna a helyes ut mindenkinek szerintem!
Hát igen! Erről írtam pont pár napja. Mert ugye milyen véleltlen, hogy névváltozás után nem sokkal pont rákérdeznek valakire, és az illető csak ezért regisztrál, hogy ezt megtegye. De most is szívesen bocsánatot kérnék, ha bebizonyosodna, hogy nincs igazam ..
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni nekem, hogy a hírdető lányok közül ki az aki örökösi?
Köszi előre is!
Üdv!
Kedves Prince90!
A sorok között tudni kell olvasni. És akkor rá jössz, hogy nem csak kérdezni kell tudni, hanem másnak válaszolni is, illetve élményeket megosztani - használható információkkal.
Vagy más oldalról megközelítve: az önzőséget és az önzetlenséget egy hajszál választja el egymástól. Ha csak kérsz, akkor előbb utóbb nem fognak adni önzetlenek emberek sem, mert nekik is szükségük van a visszacsatolásra. Ha csak kérdezel, akkor előbb utóbb nem fognak válaszolni. Sem a hozzászólásaim száma, sem a meglátogatott hölgyek számát figyelembe véve nem érzem, hogy több, vagy kevesebb lennék itt. Én is voltam kezdő, elkövettem hibákat. Nekem is szóltak be "öreg tagok". Én semmi frankot nem akartam megmondani, csak véleményt nyilvánítottam. Igen sajnálom, hogy a feléd eső kritikából inkább a negatív oldalt látod, és nem építkezel belőle. Persze könnyebb rombolni, mint építeni.
Egyébként meg nézd meg a saját hozzászólásaidat, és picúrét, és vond le a következtetést! És amit még nem látsz, hogy picúr privát üzenetben hány embernek küldött infót lányokról. Talán rá jösz ezek alapján, hogy neki miért nem szóltak be, és neked miért. Minden kritikából lehet építeni is, és nem csak megsértődni. Előbbi esetén jól fogod magad érzeni, utóbbi esetben nem.
Kívánom, hogy érezd jól magad. Ne azért mert nekem van igazam, hanem mert megtalálod a magad őszinte igazságát...
üdv és derűs napokat
Sziasztok!
***moderálva***-n hirdető lányról aki a Jókai street-en rendel van valakinek tapasztalata? Kis alacsony szemüveges fekete hajú csaj! E-mailben lehet vele kommunikálni!
Másik kérdésem! Nálam még mindig Anikó a top, amikor tehetem hozzá visszajárok! Hozzá hasonló leányzól keresek szép nagy mellekkel, lehet szilikon is ha tudtok ilyet, szívesen várom, akár nem itt hirdető vagy nem hivatásos hölgy is szóba jöhet!
Köszönöm előre is az infókat!
Igen járt.
Amugy tibeti miat regeltem mert igaza van aban hogy adni és kapni
Hát legyen vagy 2-hete voltam Anett36-nál
Korzó melet r*nd*l de voltam nála akkoris mikor mėg a tompa misin r*nd*lt.De vissza a korzohoz teloban gyors egyeztetės ės egy fėlóra mulva már fogadot.A korábol lavan tagadva kb 6-8 ėv de ehez kėpest elėg jól tartja magát. Fėlórára mentem a franciát jól beszėli, leúltetet a tükör elė es ott kezdet a mikrofonba beszėlni .Ezután felkerült a munkaruha aktus az ágyon elölröl- hátulrol nincs nyafogás.A vėgėn lekerült a g*mi ės a szájában vėgeztem.Öszegezve az egėszet
Nf: 10/7
Ak 10/7
Köszönöm az infot ha meglátogatom öket majd írok.
De eszembe jutnak rėgi lanyok akik már nem( hirdetnek abahagyták)
Zsu,Bia,Erika megmėg vagy 2-3 akinek nemjut eszembe a neve.