Úgy látom elvagytok egymással.
Úgy látom elvagytok egymással.
Helló!
Szerintem ne add fel!:) Ha megnézed pl a kaposvári fórumot, a Szerkesztőségnek is kezd nagyon elege lenni, úh remélem hamarosan miondenki eltűnik (akár hirdető, akár vendég), aki nem ide való! Én azt mondom végre, már éppen ideje volt!
Sziasztok!
Kingáról (23) tud e valaki némi infóval szolgálni?
Köszi előre is
Ha ilyen hozzászólásokat olvasok,mindig öregedek pár évet. Már alakul,de még mindig szörnyű a helyesírás!Hja,a 8 évet nehéz pótolni. Apropó:Virág 38 nem a Rózsa? (Karmen?) Fotó alapján rá emlékeztet.
Nekem is ez volt az első tippem hogy ő Rózsa. Ha igen akkor meg kell látogatnom mert mikor nála voltam teljesen elégedett voltam a szlgáltatásukkal. Akkor együtt rendelt egy másik lánnyal és hármasban hancúroztunk pár alkalmat. :)
Kitsi ez nagyon tetszett! :))))))) És amúgy igen. :))
Igen elvileg tényleg nem kell foglakozni ilyenekkel,ez tény,de egy-egy ilyen hozzászólás után,amit kaptam felteszem magamnak a kérdést,hogy mi a fenét keresek én itt? Na mindegy,hallgatok rátok és nem veszem annyira a szívemre. :))
Igen Ilko,ráférne az egész fórumra egy alapos "rendszerfrissítés",de nem adom fel,úgy döntöttem. :)) És köszi a bíztatást neked is! :)
:))
Igen kicsit bosszantó tudom én is mikor írjuk itt a beszámolókat és utána még mi kapunk ki. :)))
Sziasztok! Mint ebben a témában kevésbé jártas ürge arra gondoltam, hogy kezdésnek egy masszázsra mennék el. Kit ajánlanátok a mostani lányok közül?
Valaki, nálam okosabb tájékoztasson már, mi volt a hozzászólásomban olyan tartalom ami vétett a fórumszabályzat ellen, és moderálni kellett? :-)
Az enyémben sem értem :)
Lehet csúnyán néztetek a montiorra mikor írtatok :)))
Sziasztok! Dóri (24) -ről valaki tudna infót írni? Milyen a franciája? Milyen az egész lány?
Sziasztok fiuk! Három lányt szeretnék meglátogatni, Léra 32,Csenge 24, Lina 20 kellene egy kiss infó róluk ha van valakinek! Vagy ajánlat valakikre, aki csinos megbízható, és az árak is a főldön járnak! Vannak olyan lányok akik ***** szállóban érzik magukat az *rakkal! Köszi előre is!
:)
Azokat a lányokat nem ismerem. De ha megbízható lányokat keresel jó *rakkal akkor Linda 24, Kriszta 26, Rebekka 19, Dóri 24 és ha utóléred Kitty 23. Szolgáltatásuk és *ruk is a jók közé tartozik.
Rebekáról írhatnál kicsit bővebben, semmilyen beszámoló nincs róla a találatokban.
Először kipróbáljuk, hogy a belső linkek is szűrve vannak-e: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Ha nem látszik a fenti sorban, írd be ezt a videkilany.hu után: forum/post/55998#55998