***kérjük az Önreklámozás mellőzését***
Nagyon dögös a csaj kár lenne kihagyni üdv Tibor
***kérjük az Önreklámozás mellőzését***
Nagyon dögös a csaj kár lenne kihagyni üdv Tibor
És hogy dolgozik és milyen *rakkal? Miket vállal? Ha lehet ezeket inkább privibe légyszi.
:)))))))))))))
Ja és hogy tud vendégeket fogadni? Milyen időpontban?
***Kérjük Önreklámozás mellőzését, amit onnantól írt, hogy " A kis Bea18-at...***
Sziasztok olvasgattam a fórumot és arra döbentem rá menyi firkász van itten,és menyire rá érnek irkálni én azt javaslom elkellene menni a lányokhoz azután kellene véleményeket irni nekem is sok lány panaszkodik menyi bunkó pasi van aki bejeletkezik és nem megy el ezeket lányok szürjétek ki ne fogadjátok soha, ez a javaslatom.A kis Bea18 at ajánlom neked már régebb ota járok hozzá tündér lány aranyos nagyon kedves bájos teremtés.lányok pusztuljanak a telefon betyárok hajrá szurkolok nektek.
Milyen fura hogy sok az iker lány kis városunkban. Ha az ember elkezd kalandozgatni itt a melletünk lévő megyében,hamar észreveszi a sok hasonlóságot. De hogy tudnak a lányok egyszerre két helyen is lenni? En számomra rejtéj!!! És akkor hamar el lehet dönteni,hogy kik a kamú szolgáltatók!!!!!!!! Üdv:mindenkinek
Sziasztok. Na de az is fura hogy mindenki alapvető helyesírási hibákkal küzd! Vagy csak egy valaki az,de különböző nevekkel? Se pont,se vessző,mindent egybe,félelmetes.Elég kihámozni mit akar írni a szerencsétlen.Ezeket nem lehetne azonnal kimoderálni? Nagyon gyanúsak.Csak nem gyuszi? Némelyik hozzászólás meg valóban olyan mint a fing: jobb lett volna ha bent tartja. TISZTELET A KIVÉTELNEK.
Vitézlászlónak nem tetszik a hozászólásotok! Csak a telefont tudja nyomkodni?másra már nincsen energiája?Meg másokat lenézni? Kibuknak itt is a kamusok!
Üdv!
Tudja valaki (esetleg ő maga :-)), hogy Linda csak ideiglenes nem érhető el?
A hírdetése fenn van, de a szám ki van kapcsolva.
Ez nekem is feltűnt,kicsit sem átlátszó.. :) Lompos,Tibike900,Pitkin,mind frissen regisztráltak,mind az apróban nemrég hirdető Beácskát Istenítik és egyikőjük sem használ írásjeleket. Most vagy ekkora véletlenek vannak vagy pedig ez a három frissen regisztrált Beácska Istenítő,gyakorlatilag ugyanaz a személy. Gyanítom utóbbi az igazság. :))
:)
A múltkor Hannnácska akart megölni,most meg Tibike kilencduplanulla.Hát merek írni valamit?Igaz,nem is volt miről,még nem hevertem ki. :) De érdekes,azonnal lettek írásjelek. Sőt,Beácska is egybe ír mindent. Tibikének meg:igen,már csak enyire volt erőm,úgyanis napközben dolgoztam,kerestem egy kis puskaport.Nem pedig egy nővel kerestetem meg ,ami szánalmas.Remélem ezzel nem bántok meg senkit,nem ez a szándékom.De legalább javul a helyesírási statisztika!!!
Tévedtek de nagyott !!!!!!Elöbb a tükörbe kellene nézni azután irkálni!!!!!Én ugy engedném meg a fórumon az irást fényképel teló számal hamar kibuknátok!!!!!!!!
wjdks:Ezt neked irom te csak irkálgatól, semi máshoz nem értesz,csak az a baj neked az ujacskáid mozognak ,de semmi más!
Na,ezt legalább nem nekem írták! :) (a fotó és tel.szám mellé a nyolc általános is legyen kötelező!)
Lindát már előző hét pénteken sem tudtam elérni.Akkor is ki volt kapcsolva.
Úgy érzem lassan eljutok arra a szintre,hogy nem fogok a közös fórumra írni többet semmit,ugyanis erre a szintre nem vagyok hajlandó lesüllyedni,ami itt most felütötte a fejét. Az imént nekem címzett mondatot még olvasni is fájdalmas volt,de természetesen csak a helyesírási hibák miatt. Csak néhány ezek közül: Nem "semi",hanem "semmi". Nem "irkálgatól",hanem "írkálgatsz". Nem "ujacskáid",hanem "ujjacskáid". Mondjuk az haladás,hogy van benne írásjel,ismervén az előzményeket. Pár percig gondolkoztam,hogy a helyesírási hibákat nem figyelembe véve,rájövök-e,hogy végülis mi az értelme eme nekem címzett költői magaslatokban szárnyaló mondatnak,de sajnos nem sikerült. A gordiuszi csomót az okozta számomra,hogy mire gondolhatott az úriember,azzal,hogy nekem csak az ujjacskáim mozognak és semmi más. Hmm ezt nem értem. Most itt tapogatom magam és tökre mozog a szívem érzem,pár perce voltam az étkezőben és úgy éreztem a lábaim is mozogtak az odaúton,sőt a visszaúton is,valamint körülbelül 10 másodpercenként pislogok egyet,szóval tényleg úgy érzem,hogy nem kizárólag az ujjacskáim vannak mozgásban. :) Na jó,elég volt ebből a bohózatból mára azt hiszem,megyek csucsulni. :)
Vitézlászló ur igazad van (a fotó és tel.szám mellé a nyolc általános is legyen kötelező!) de ha ojan okos vagy te miért nem jártad ki a sulit?helyedbe szégyelném magamat!tik csak másokat megaláztok,véleményt irtok olyan dolgokról ,amiröl csak az ujságokba olvastok, vagy láttok!te csak azért vagy fent hogy a szemeidet legeltesed,másnak az irásából olvasva véleményt irjál!te egy öreg ur vagy már ! SAJNOS EZ FÁJ NEKED!!!!!!
Én azért remélem a bélműködésed is renben van és szar ezekre a hülyeségekre :)))
Tehát ezek szerint még nem kell koszorúra gyűjtenünk.Vagy mégis gyűjtsük,és ha túl éled ezt a lelki terrort,legfeljebb meglátogatsz valakit belőle! Én azt hittem Te vagy itt a legnagyobb kúr.gép,most meg kiderül hogy csak az újjacskád volt az? :) Nem kell foglalkozni ilyennel és kész. Na,mehetek moderálásra gondolom. Szép napot!