Sziasztok
Információ kellene, dolgozott a Kert közben egy Zsuzsa nevű hölgy akihez jártam, de elvesztettem a tel.számát, akinek meg van, az kérem küldje el vagy adja meg, előre is köszi.
Más olyan szolgáltató kellene, aki p*pót is vállal.
Sziasztok
Információ kellene, dolgozott a Kert közben egy Zsuzsa nevű hölgy akihez jártam, de elvesztettem a tel.számát, akinek meg van, az kérem küldje el vagy adja meg, előre is köszi.
Más olyan szolgáltató kellene, aki p*pót is vállal.
***kérjük az Önreklám mellőzését***
Üdv!
Lera32:Megnéztem medugtam. Jó dumás csaj. De a szexben sem gyenge. Aki igazi k*félésre vágyik annak ajánlom. Képeihez képest pàr kilóval picit több. ***moderálva*** Kár h a gumi nélküli f plusz.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
ma voltam Bea18 nál aki kihagyja ezt a csajt soha nem fog igazán örömet lelni ajánlom mindenkinek
Szia roy78!
Az a bizonyos Zsuzsa engem is érdekelne, de szerintem abba hagyta. Ha esetleg valakinek van róla infója ossza már meg akár privátban is jöhe az infó.
Nekem annó nagyon bejött a hölgy, volt benne valami plusz, ami nem minden lányban van meg.
Várom az információt a hölgyről, ha valahol fellelhető.
"kedves" Kamuképellenes!! Én igazán sajnálom, hogy neked a lányok látogatására, és ezáltal a fórumra való írogatására van csak időd!! :) Az, hogy én csak Kammilláról írtam az azért van, mert 3 csaj volt eddig akinél voltam, és itt kaptam olyat, ami nekem extra! A többire sem mondom(Virág,Korina) azt, hogy rossz volt, de nem éreztem semmi különlegeset, ezért nem írtam meg! A többieket meg nem tudom miért írtak! Amúgy, ezt ha elhiszed, ha nem, hidegen hagy!! Inkább látogasd meg te is, és úgy alkoss véleményt!! :)
Sziasztok!
A Milla - Tünde párosnál volt már vki? Priviben beszámolót várok:-)
Sziasztok igaza van egy pár embernek elkellene menni a lányokhoz nem kamuzni meg bejelenkezni és nem megy el sok pasi becsapják a lányokat sok lány panaszkodik hogy bejelenkeznek és nem mennek el és lemondanak mást mindenki nézen a lelkébe és ne irogason olyan aki csak a gép elött ül és a telefont nyomkodja az életébe nem volt egy lánynál sem csak játszadozik meg meg játsza a fejét akinek nem inge ne vegye magára.
Sziasztok! Ada 28, Tímea 28 párosról van valakinek tapasztalata? Képek alapján jónak tűnnek? Valószínűleg egy helyen rendelnek! Várom a tapasztalatokat!
Még régen hirdetett itt egy hölgy Lilla néven 40-es korosztály, de isteni a franciája, valaki tud róla infót? Elérhetősége? Szolgáltat még?
jöhetnek az infók privátba is!
Nem rég újra Krisztánál jártam! Ajánlott szolgáltató! Beszédes jókedvű csaj! Zárt parkoló is van!
köszi előre is!
Lillánál én is voltam régebben de már tavaly ősszel nem élt a száma ami megvolt nekem mikor kerestem.
mit sajnalsz fogalmazd meg normalisan mert igy zagyvasag! draga viki43 vissza kellett menned h.szobira tegnap,hogy megtudd irni ezt a reakciot veletlenul tegnap! atlatok rajtatok eros tulzasokba estek mikor magatokrol irtok szazszor formasabb nagy mellu csajok vannak kamillatol extrakkal akar!nekik megsincs szukseguk erre a felhajtasra!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
igen igazad van van Bea 18 as akkora mellei van mint egy ház nagyon feszes nem lefele log ajánlom mindenkinek fantasztikus csaj.
ki,az a Tünde?
Értő olvasás!!!!!!!! Nézz utána ennek a szónak, mit is takar! Bár lehet, hogy az ott leirtakkal is leszel bajba :) Egyébként örülök ,hogy ilyen nagy látnok vagy, és átlátsz mindenen, mert akkor most ezt is látod amit küldök neked, nagy "szeretettel"!!!! :)
vikike szerintem olvasd at mit irtal! egyebkent meg boldog ember lenne az akinek csak a lanyok latogatasara es forumra valo irasra lenne csak ideje! dolgoznia meg soha nem kellene! hidd el nincsennek szoveg ertesi problemaim, inkabb nektek van onismereti! neha nezetek t*korbe! en a helyedben ujra felraknam az arckepes fenykepet,nagyon nagy sikere lenne!!
Sziasztok fiuk ezt nektek irom már régota nem veszem fel a telefont ha nincsen szám,ha valaki bejeletkezik és nem szol mentem a számot és többet neki sem veszem fel én ajánlom minden lánynak tegye ezt és végül teljesen kiesnek a kamusok, amiböl sok van
Hétvégére programot szervezek, már van pár kiszemelt de most egy új célpont után érdeklődnék: Beácska18 az apróból. Valakinek van valami infója?
szia,az ilyen szamokat el kell menteni aki csak szórakozik.
egyes emberek azt hiszik bármit megtehetnek.
nekem is volt olyan aki nem jött el,elmentettem a szamat,aztan két hét múlva mintha mi sem törtent volna érdeklödött,én meg mondtam h nincs lehetöséged jönni,mivel átcs.sztel,aztan egy hetig hivogatott hogy jöhessen,de nem fogadtam.majd elöbb-utóbb megtanuljak hogy ne szórakozzanak a lanyokkal.
Több éve így csinálom..........bevállt!;) Aznapi dátumot rendelek hozzá, s mikor kérdezi, hogy mikor volt, mert szerinte nem volt ilyen, akkor mondom az időt is! :D Van lesegetés!
***kérjük az Önreklámozás mellőzését***
ktsi nek üzenem nem fogja megbánni nagyon kellemes együttlétet kivánok a lány olyat tesz hogy ilyet én nem tapasztaltam soha 3percenkénti orgazmusa van kihagyhatatlan hajrá
***kérjük az Önreklámozás mellőzését***
eszméletlen a csajszi sorozatos orgazmusa van hatalmas mellekel