látam énis egy pasival nyíregyházán de nagyon ismerös a pasi lehet fakabát az gáz nem?
látam énis egy pasival nyíregyházán de nagyon ismerös a pasi lehet fakabát az gáz nem?
Sziasztok Bia vagyok.Ez a hozzászolás ellenem irányuló lejáratás, névszerint ******János a volt barátom.Egyébként nem tudom,hogy a magánéletem miért tartozik a világhálóra.Igenis van barátom,de sok hirdetőnek családja is.Akik hozzám járnak tudják ,hogy ez nem befolyásolja a szolgáltatásomat,hisz a fórumon rossz vélemény még nem hangzott el rólam.Szép napot mindenkinek!!!
Szia Bia,védelmedre kellek,ha más nem teszi meg,mert teljes mértékben igazad van ezzek a dolgok nem tartoznak a fórumozokra a nyilvánoságra. Lehet,hogy Én inditottam el a lavinát mikor egy észrevételemett megosztottam itt,de én ezt nem rossz szándékból tettem s nem ellened! Az pedig teljesen nem tartózik ide hogy a párodnak mi a foglalkozása,PL:pincér ,"fakabát" vagy eladó senkit nem érdekel amig ebben az ügyben nem jár el.Ez nem gáz szerintem "rafkós",de ha Te az vagy akkit leírtak (Jankó) hát az a "gáz",mert ha Te igy akkarsz egy hölgyön bosszút állni,amiért dobott akkor Te egy aberált beteg ember vagy akki gyógyitásra szorul! Bia nektek sok boldogságot és kitartást kivánok....
LÁNYOK van két telefonszám 06306420*** a másik 0630921*** gyanusak vigyázatok nem részletezem a lakásba ne engedjétek be őket szép estét.
Sziasztok!
A közelmúltban jártam Szindy-nél.
A tapasztalataim jók, korrekt árak, korrekt hozzáállás. Óranézés, nyafogás nincs.
Üdv!
Bogit azoknak tudom ajanlani ,aki egy fiatal feszes ,széparcu lanyt szeretnének.
Ajánlod magadat???
Már az is jobb lett volna,ha ezt írjátok ki a szándékosan ejtett helyesírási hibákkal együtt.
Na itt vagyok komoly fórumosok gondoltam leírom milyen élménybem volt részem annál a lánynál akit meglátogattam, de úgy döntöttem mégsem teszem mert ahogy látom és olvasom a hozzászólásokat, sokszor belementek olyan felesleges vitákba harcba és elég kellemetlen az mikor valakinek akaratodon kivül rosszat teszel, annak ellenére hogy ő elég jót tett veled, mert más benéz valamit! Hozzáteszem maximálisan férfipárti vagyok még akkor is ha súlyos hibát követünk el feleségeink, barátnőinkel, szemben.De azt is merjük bevallni hogy szivesen járunk el ilyen helyekre mert sokszor ezek a lányok, barátnők, asszonyok ,azaz feleségek, be vannak találva rendesen nem mintha nem férne rá némelykre mert sokak megérdemlik de én kimerem mondani azt hogy igen vannak olyan szolgáltatók ahonnan úgy jövök el hogy azt mondom magamnak, vagy a spanomnak, hogy akár még több is lehetnék mint vendég, csak hát általában ezeknek a kis törékeny teremtéseknek valaki mindig ott áll a hátuk mögött amin nem is csodálkozom mert én is betőlteném azt a szerepet amit oly sokszor megvetően nézünk mert ez megalkudás önmagukkal szemben, de én azt mondom hogy sz ....ok bele ki van fent vagy ki azőrzője addig míg ezt kulturáltan müködik diszkréten és úgy hogy engem ne érjen semmilyen kellemetlen meglepetés!!! Én legutóbbi helyen felszabadultan és jól éreztem magam, vannak itt jó csajok megbízhatóak csak meg kell válogatni és hagyatkozni bizonyos fórumozókra és ami a legfontosabb a megérzésünkre !!! Egyenlőre ennyi majd beszámolok hol és merre jártam és várok mi a reakció!!! Szevasztok és köszönöm azt a jó pár kellemes percet annak a kis r ......k!!!
üdv
az a kellemes-kellemetlen gondom van, hogy van kivel csak nincs hol. Nyiregyen hol lehet olcsó kiadó szobát találni pár órácskára?
Üdv mindenki,Reginél jártam minden simán ment a plázánál van, ***moderálva*** kér.Kedves csinos lehet vele beszélgetni veszi a poént,egész jól beszél franciáúl nekem pozitív volt .Ha jól láttam a dolgokat akkor Millával és Beatrix-(val) rendel.
Kellemes kis csapat sikerült ott létem alatt mindkettővel találkoznom.Nem hinném,hogy lékre futna velük valaki.
Van igazság abban amit írtál!
Helló
Keres rá a google-ben a titkoslakas kulcszóra.
Mész egy kört a körúton és figyelsz egy nagy fehér furgont!Egy lámpás kereszteződésnél,közvetlen a zebra után áll már vagy egy hete.Azon láthatod a telefonszámot ami után érdeklődsz.
Voltam a csajnal 2 hete,csak nincs idom reszletes beszamolot irni mobiltelefonrol.
köszi, ez pont jónak tűnik
Nincs mit!
Én megmondtam.
Sziasztok! Kis vagy normál mellü,formás fenekü az átlagnál nagyobb szeméremajku hölgyeményt keresek a megbízható kategóriából..ha tud valamelyikőtök szívesen veszem a korrekt segítséget. Köszi! Üdv!
Ha nem csak ebben a városban keresed, akkor Debriben hirdetett legutóbb Alina néven egy ilyen paraméterekkel bíró hölgy.
Találós kérdés: Kitti, Asztrid, Vanessza nevekhez párosítható-e férfinév?
Sziasztok!
GYULA újitott már más néven is megtalálható (Kitti és Asztrid) VIGYÁZNI VELÜK!!!