Egész komoly nyelvi fordulatokat lehet itt olvasni...
:-)))
Egész komoly nyelvi fordulatokat lehet itt olvasni...
:-)))
***moderálva***Talán ha megtanulsz németül,akkor van esélyed hollandul gagyogni vmit.Forditva ez könnyebb.Minden holland,még az átlagnál hülyébb is tökéletesen beszél németül.Mondják,hogy a románok azért szeretnek Olaszországban dolgozni,mert hasonlit a nyelv és könnyen megtanulják.Van benne valami,de inkább az olaszok tanulnak meg hamarabb románul.Már ha akarnak!Nem nagyon érdekli őket.
Nemrég vmelyik tv csatornán láttam,hogy vannak kihalóban lévő nyelvek.Vhol a Csendes-Óceánon,a szigeteken van egy nyelv,amit már csak 4-5ember beszél.Még jó,hogy nem azon a nyelven lehet beszélni veletek!!
Karika!
Voltál már Lauránál meg Verenánál?Ez egy "pár" amúgy.
Ne menj inkább!
Sziasztok Nikole-ról tudtok infót adni ??? Milyen élőben érdemes elmeni hozzá???
Nem ajánlott csávókám!Ird be a keresőbe a nevet és dob egy pár sztorit.Inkább a szőkéket ajánlom neked!
Szia! Verena vagyok. valóban együtt dolgozunk, de örülnék ha bővebben kifejtenéd hogy miért is ne jöjjön hozzánk?
Helló fustos az a helyzet, hogy nekem inkább a sötét haju lányok jönek be a szőkék anyira nem talán azért mert én is szőke vagyok !!! Tehát tudnál nekem ajánlani egy megbizható feketét vagy barnát akihez érdemes elmenni ???
Verenának és Kupidónak is ugyanaz a válaszom!
A vér nem válik vizzé! (szerintem moderálva lesz)
te jó ég nem ismered a hajfestéket ? most akkor biztos meglepődsz, de az eredeti hajszínem szőkés vörös. akkor ezek szerint a hajfesték színétől kapjuk a vérünk színét ez jó ezt most hallom először.nem sértésnek szántam de ez a tény.
Hát én se sértésnek szánom,de szerintem ne érted mire gondolok.De nem lényeg!
Nem voltam náluk,de telefonon beszéltem mindkettövel igy hamar levágtam hogy együtt vannak,de nem igazán tudtak meggyözni arrol hogy nekem el kellene mennem hozzájuk.
Verena!Én azért lehet meglátogatlak.Nem éppen a hajszíned érdekel de szerintem nem is azért járnak hozzád!
Ugy látom valakinek elgurult a gyógyszere :D
Nem egészen, és én nem találom annyira viccesnek! Így szoktak megpróbálni tönkrevágni oldalakat, a minimum az, hogy kitiltani, és feljelenteni a rendőrségen, és innentől kezdve a rendőröknek az ip címe is kiadható a nyomozáshoz, és még ha nehezen is, de megkísérelhető az illető beazonosítása...
A megoldás erre pedig egyszerű amúgy, mondjuk 5 egymás utáni egyforma hszért, avagy hszokért (ha teszem azt 3 fajta hsz ismétlődik folyamatosan), illetve túl rövid hszokért automatikus kitiltás és ennyi!:)
Ilyenkor hol a moderáció? Bezzeg a telefonszámokat meg egyéb jelentéktelen fasságokat azonnal kitörlik, moderálják...
Egyébként egyértelmű, hogy egy bot, de hogy mit akar PHP kóddal, azt nem tudom. :)
Szia Daisy! :D
Szia Hatas :D ;)
Egyetértek, de azért botok nem véletlenül szoktak megjelenni...
Szia Daisy!
Most már nem hirdetsz? Nem vagy elérhető? Kár, mert jókat olvastam Rólad és fel akartalak keresni, csak mire rászántam magam, eltűnt a hirdetésed.
Hol vagy elérhető? Írhatsz a coop170@freemail.hu -ra is.
Üdv: Tamás
Szia Thomika
Irtam a freemail-ra :)
Szia!
Írtam válasz e-mailt.