Jah amúgy van köztetek buszsofőr? :))))
Jah amúgy van köztetek buszsofőr? :))))
Kedves Gyöngyszem! Hogy érted,hogy kis időre nem érdemes már eljönnöd? Én úgy tudom a rubint időtálló ásványkincs. :) És a képek is ezt bizonyítják! :) Hát srácok,ha Gyöngyszem nem tud eljönni hozzánk,akkor két lehetőség van: Az egyik,hogy a képeiben gyönyörködünk,amíg le nem veszi. :) A másik lehetőség pedig,hogy mi megyünk hozzá. :) Így az elmúlt pár nap hozzászólásait olvasgatva azt hiszem szükség lesz egy kisbuszra. :) Elmegyünk vagy 6-an kisbusszal és rendezünk egy hatalmas Gang Bang Party-t. :) 6 pasi egy nő... :))) Ilyet még szerintem a mi gyönyörűséges MILF-ünk sem próbált soha. Vagy igen? :))
Sziasztok!
Nagyon kedvesek vagytok és igazán jólesik! Úgy gondolom, hogy erre a kis időre már nem érdemes változtatnom. :)
Micsoda népmegmozdulás lett itt körülötted Gyöngyszem. :) Itt is látszik,hogy a szabolcsiak vendégszeretők. :)) Egy szó mint száz: Várunk. :)
támogatom az ötletet :)
Kedves Gyöngyszem, szerintem is át kellene nézned Nyíregyházára :) Vagy ha nem nekem kell néznem valamit amit el kellene intéznem Szombathelyen :)
Igen csak ez lehet, Én konkrétan kettő személyre gondoltam akik ezt csinálják,állandóan ezt játszák,már idegesítő. Neked gyöngyszem,képeid alapján biztos lenne kapásod... nem kellne váltogatni!
Kedves Gyöngyszem! Te nem gondolkoztál még esetleg azon,hogy kipróbáld itt Nyíregyházán mennyien keresnének? :) Szerintem egy ilyen szuperszexi MILF nagy karriert futna be errefelé.. :)
Abban az esetben úgy lehet, hogy menni akar, átteszi a hirdetését, de valami oknál fogva mégsem megy. Vagy, csak tudni akarja, hogy mennyien keresnék ha odamenne. Ha nincs nagy érdeklődés, akkor marad!
Nem félre értettél, én arra gondoltam ma itt van holnap 200km-re harmadnap újra itt.Napi ingázásra gondoltam ennyire jól k.r.s valaki ,hogy el is kocsikázza vagy lehet ingyen utazik a vonaton....
LÁJK! :)
Helló,
szerintem a bemutatkozáskon alapján azon a lányok közül keress főiskolán tanuló vagy tanultat, aki nyelvet/nyelveket beszél.
Mivel egy vagy több idegen nyelvet csak hosszú évek alatt és iskolába járva lehet megtanulni. Ebből gondolm, hogy ők vlgeztek magasabb iskolát.
Üdv.
Ps. természetesen ebben van vicc is.
Szia!
Lilla olyan rövid ideig hirdetett, hogy a telefonszámát sem volt időm felírni! :-)))
Szerintem meggondolta magát!
Üdv: Thomika
Mindenkivel egyetértek én is összességében,a szeletelt kenyér az tényleg vicces,de aranyos. :) Úgy látom Linda te is kaptál már minden elképzelhetőt. :) Jaa és a wc-pumpa az már tényleg egy igazi nagybetűs MEGLEPETÉS lenne azért. :)) És az is igaz,hogy valamiylen szinten már az első telefonbeszélgetésnél is le lehet szűrni nagyvonalakban,hogy az adott hölgy,hogy áll hozzá az egészhez,de azért a személyes együttlét az igazán döntő. Azt meg jó olvasni,hogy általánosságban kedvesebbek vagyunk mi vidékiek,mint a Pestiek. :)
Pedig nagyon egyszerű! Minden városban vannak menedzserek és mindegyik tart fent egy vagy több albit. Ad fel hirdetést, hogy kolléganőt keres és jönnek mennek, cserélődnek a lányok! ;)
Sziasztok,rég foglalkoztat a gondolat ,hogyan lehet napi szinten várost,albit váltogatni. Nem értem,valaki mondhatna rá egy elfogadható érvet mert én még nem tudtam rájönni.
Helló,
a Csilla masszás és szex hagyott kívánnivalót maga után, tehát inkább máshol költsd el a p*nzed. Ez személyes tapasztalaton alapuló vélemény.
Üdv.
Sziasztok! Tudtok nekem olyan lányt ajánlani aki tudja, és bírja is a mélytorkost?
sziasztok kit érdemes meglátogatni aki tapasztalt a szex terén??
illetve zsani, csilla masszásról infó??
Köszi! :)