Dior,drága köszönöm,hogy teljesítetted a kérésemet.Jótett helyében,jó várj hát tessék:Nem flörtöltünk.(csak te velem): .
Dior,drága köszönöm,hogy teljesítetted a kérésemet.Jótett helyében,jó várj hát tessék:Nem flörtöltünk.(csak te velem): .
Sziasztok! Ma voltam Shen-nél mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon kedves, aranyos, türelmes és nem utolsó sorban ügyes is! A fotókon Ő van.
Kisbika,baromi elegem van belöled,lemegyek nyiregyre egy napot rád fogok szánni,a képedet kinyomtatom,valaki csak ismer ott,kezded már túlzasba vinni a dolgaidat,úgyhogy jó lesz ha takarékra teszed magad,élöben legyen nagy a szád ne itt amikor irogatsz meg nyomozgatsz utanam.meg hogy nekem str*cim vam meg kiirod a nevet te ny*mi,ird ki akkor,a vodafonos kartyak be vannak elöre regisztralva amit megveszek,hiaba van pasi neven,van időd nyomozgatni a silány életből kitellik.
Úristen..flörtbe??:D kár hogy nem mentettem le..
Erre ki kivancsi szerinted itt de komolyan?Többet meg nem beszelek veled ha ilyen pletykas vagy.
Nórika 20 engem is érdekelne! Köszi minden infót!
Ha meglesz Nórika 20-ról szívesen olvasnák egy beszámolót,akár privátba is jöhet! ;)
Bocsánat,nem Venneta hanem Vendetta.
Sziasztok,Kb 20 perce beszélgetem Vennata,vagy Dior 30 nevű hirdetővel,aki állított rólam ,ezt-azt.Ő azt mondja,félre értettem,Kis bikának szánta az üzentetett,és nem nekem.(félre értések elkerülése véget ajánlott lenne névre szólóan írni)A hölgy azt állítja Kis bika egy 24 éves egyetemista fiú.Ő zaklatta nem én .Nem érem fel ésszel a Kis bika nevű valaki ha férfi ,mit akarna tőlem?Megakar baszni?Dior sztorija ezért nem élet szerű,mert ha homokos lenne a srác akkor Őt nem zaklatta volna,ha pedig heteroszexuális akkor nekem hagyott volna békémet.Egy magyarázat van ha biszexuális,jó már neki. Nőről annyit,Sopronban van, jó a beszéd és meggyőző készsége, aranyos.Vitatkozás helyet flörtbe ment át a beszélgetésünk.
Nati nagyon jól mutat a retusált képeken.
Csak nekem már voltak rossz tapasztalataim a retusált képek tulajdonosaival. A valóságban közelsem az volt mint a képeken.
Tomi05.....LAURA 24
Sziasztok!
Fanni (19)-ről vagy Adrien (24)-től van valakinek infoja?
Érdemes meglátogatni valamelyiket?
Előre is köszi...
Fannika, Nati? Valaki tesztrepül? :)
:):):) maradj akkor ebben az álomban.
Fanni képei nekem is ígéretesnek tünnek ,csak az a 47 kg zavar egy kicsit. Jobban szeretem a 170 magas és kb. 60 kg súlyú hölgyeket :))
Javallom figylemedbe Regina (25) és Csiila (33) hölgyeket. Mindkettőről írtam mér szépeket.
Csak úgy kíváncsi vagyok, hogy az itt fellelt fényképek alapján vajon elhiszi-e valaki, hogy Aleska (27) 60kg és 'Normál' testalkatú?
A jövő hétre ki van szemelve Nórika (20) és Fanni (19).. Ha valakinek van infoja, ne habozzon!. :)
Világifiú észrevételével maximálisan egyetértek!!
Ha lenne egy csepp eszetek ,sz@rásig lenne munkátok mint pl. annak a négy öt nőnek akit úgy jobban ismerek. Az ő hozzáállásukkal és kedvességükkel semmi gond nincs.
Való igaz ,hogy némely szolgáltató @rai az egekben vannak és amit nyujtanak az egy nagy semmi. Ezek ne is várják hogy tolongani fognak az ajtónál a kuncsaftok. Én pl. messze elkerülöm azokat is akik extra fel*rat kérnek olyan dolgokért, amik másoknál alap.
Ja, a képeket és nevüket hetente cserélgető hölgyeményekről még nem is szoltam....
RHZW1! Most akkor kiről is írtál Laura 24 vagy 26-ról??? Mert nem mindegy :))
Szia Anett. Csak azért írtam privátban neked mert kíváncsi voltam a reakciókra, hogy mit lépsz.
:DD
Szia barátom.minek írtál nekem akkor itt privatban annyi levelet kérdésekkel lányokról ha most itt fikazol hogy én vagyok az Anett34.pont ezert nem irok már ide fel mert itt már nem nagyon tapasztalatcsererol van szo.egyszer és mindenkorra fogadd el te is nem az Anett vagyok.Azt meg tudjad hogy neki nem nagyon kell önreklám.