Igazából ahogy hétfőn feljöttem az oldalra volt jó pár olyan név, akihez szerintem el lehet(ett) látogatni ez sajnos a mai napra már csökkent, de azért még mindig lehet találni pár nevet akinél el lehet tölteni kellemesen egy kis időd.
Igazából ahogy hétfőn feljöttem az oldalra volt jó pár olyan név, akihez szerintem el lehet(ett) látogatni ez sajnos a mai napra már csökkent, de azért még mindig lehet találni pár nevet akinél el lehet tölteni kellemesen egy kis időd.
Konkrétan kikre gondolsz? vagy csak képek alapján mondtad?
Azt a qurwa !!!! Rég volt ilyen kellemes "felhozatal" pici városunkban !!!
Bea26
egyeztetés könnyen ment, szimpatikus volt már a telefonban a hangja és ahogyan beszél.
Jó állapotú, tiszta lakásban fogadott. A megbeszéltek szerint történt minden,hozzállás nagyon rendben.
Jó és érzéki francia, BF szerepel a repertoárjában. Fogok még menni.
Látom Miranda új mellekkel kápráztat el minket, pedig nem a cickókkal volt a baj...
Tessék itt van Donna .. :)
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Nelli 30 nagyon ronda legaláb is szerintem én el is jöttem..
Ismét aktív. Hajrá ;) Több sikert mint első alkalommal.
Donna 30 eltünt ? Levette a hírdetését mert nem látom, pedig már lenyugodtam azota és csak meglátogattam volna, hogy lássam személyesen is a hölgyet :)
Üdv! A mai napon volt szerencsém meglátogatni Inezt! Csak fél órát tudtam maradni, mert időpontra mentek hozzá! Kűlsőre olyan mint a képeken! Kedves aranyos próbál a kedvedben járni! Ajánlott kategória!
Bizony hogy jó volt :) és Köszöntem!
Én mondtam neked , jó választãs a Nati 29 nem is csodálkozom , hogy jól érezted magad vele :)
Ma meg látogattam Nati 29-et! szerencsém volt mert egy másik vendég le mondta ,, Rövid egyeztetés után már tudott fogadni :) Hely belváros az egyetemhez közel , bejutás könnyű volt ..
tiszta rendezett ,panel kecó.a célnak bőven meg felel,mit mondjak mintha innen lépet volna le, csinos szolis nő ,,kép és kor valós igazi beszédes csajszi ,,gyors zuhi után irány a hatalmas kényelmes
francia ágy ,, gumis franciát kértem és popót ami persze plusz rózsába került de nem bántam meg ,, meg raktam rendesen a popót és a puncit is hm ,nyafi nincs oda teszi magát rendesen ..
olyan franciát nyomott gumiba ,hogy a szemem majd nem felakadt ..voltam már egy két helyen ,de ennek a csajnak olyan mentalitása van uhh,,szó szerint le hengerelt :) A higiéniára érzékeny ami érhető ..
A végén kaptam kicsi hát masszázst is ami nagyon jól esett ,,Mindenképp megyek még majd hozzá ha itt lesz nálunk..
Egy szó mint száz.. Nagyon megérte a rövid félórát amit vele voltam ,, Egy újabb jó profi szolgálató. Részemről nagyon ajánlott! Bár most csak péntekig van nálunk ,de jövhó elején megint lesz elmondása szerit.
Szép napot!
Üdv Kedves MT-k!
Inez 42-ről tudnátok 1 kis információt adni? ***moderálva***
Előre is köszönöm!
Vivike28 ***moderálva***
Árpád apánk végén találkoztam vele.
Képeken ő van és a második sorban látható a csíkos tapétán a jelenlegi helyszín.
Mikor megérkeztem szexy ruhában fogadott, kedves aranyos, tiszta lány.
Ruha levétele után ***moderálva*** a mellei fele akkorák, mint a fotókon, segge duplája a fotókhoz képest,arca ugyan olyan szép.
A szolgáltatás teljesen átlagos ,beszédes ***moderálva***
Hát ennyi
Igen ahogy Staffi írta, nem képes vissza jelezni a szolgáltató hogy nem jo mert valami közbe jött , és uggrott a megbeszélt idő pont ..Én 1-2 olyan csajt ismerek aki veszi a fáradságot és vissza jelez ,,sms vagy csörög hogy bocsi ,, még sem ok,,
A hirdető hölgyeknek szol: ha már valakivel le egyezteted, és még sem aktuális a randi, legyél olyan korrekt hogy vissza szólsz ,,, hasznos dolog a notesz :)
Köszönjük!☺
Donna 30 : Hátha ez már belefér a monderálásba, és nem veszik le! Megbeszélt időpontra ott vagyok, többszöri hívásra nem veszi fel a telefont, sms- re se válaszolt vissza! Soha többet nem hivom.. de más azért probálkozhat hátha neki sikerül bejutni hozzã! Nekem igy felejtős !!
A hirdető hölgyeknek ,,Boldog Nőnapot! ;)
Boldog NŐNAPOT csajok :D
Lia masszázs, telefonban nagyon jó kommunikáció, korrekt tájékoztatás és egyeztetés. Az időponthoz közeledvén 1 csörgetés a telefonomra, nem volt időm sem felkapni.
Visszahívtam azonnal,nem vette fel. SMS-t írt, hogy "elnézte az órát és nem jó az időpont". Hagytam, pedig a képein vonzó nő.
Donna 30, a telefonban értetlenkedés az árakról és az időpontról az alap kérdéseimre, pedig a képek alapján nagyon bejön. Hagytam a fenébe.
Helyette Árok Michelle-t választottam (Carmen?). Helyszín jól ismert, én is jártam már ott, láttam többen is elzarádokoltak ide. Egyeztetés könnyű, bejutással nem volt gond.
Lakás tiszta,rendezett. A csajszi a képeknek megfelelően csinos, formás, kellően izgatta a fantáziámat.
Francia 6/10, nem mondható jónak, nfvsz miatt mentem, a telefonban és a pénzügyek intézésekor még nagy volt egy egyetértés ebben, a tettek mezejére lépve, már nyafi volt, nem is sikerült.