Nem várható, mással foglalkozik. Azt mondta nem hiszi, hogy visszatért mikor utoljára beszéltem vele.
Nem várható, mással foglalkozik. Azt mondta nem hiszi, hogy visszatért mikor utoljára beszéltem vele.
Sziasztok! Nem tudja valaki Ivon mikor várható nyiregyen?
Ma fel hívtam pár autós kalandot válalló hölgyet. Van amit nem értek...egyiknek ki van írva ,hogy non-stop ....na ő azt mondja este 5-6 ig elérhetö. Másik hölgy akinek este 23 ig van irva a meló ideje annak már az este 8 óra késő, harmadik hölgy non-stop de este 9 ig. Kérdem én... akkor miért van ki írva az adatlapjukra ha előtte már órákkal nem válallnak találkozót?! Napközbe az autos kaland elég necces... nehez olyan helyre beállni ahol biztonságos a dolog. Nem azt gondolom,hogy ha hajnali 3 kor hivom a hölgyet aki non-stop hirdet,hogy ugrasra készen várja a vendeget de legalább 22-23 óráig válalljon szerepet az ember életéböl.Ha már egyszer azokat az idő pontokat írta ki az adatlapjára!
Nézd, ők komoly s korrekt munkát végeznek, így nem érnek rá privátba irosgálni holmi földi halandóknak.
Sziasztok.
Csak engem zavar,hogy a hirdetők be vannak oltva a belső üzenet olvasása ellen?
Pannát vagy Melit ismeri már valaki?
Ezer bocsánat mindenkitől.A link téves,más hírdető adatlapját hozza be nem Natiét!!!pótoltam.
Sziasztok!
Bella 27-ről van információtok?
Egyszer hívtam és elértem
El sem lehet érni ,egé eg nap hivtam
Csilla 40=nagy 0!! De kinek a pap, kinek a papné.
Sziasztok! Valakinek Sissi 47rol esetleg tapasztalat? Johet privatban is! Elore is koszi!
Kedves makktársak tudnátok e ajánlani egy megbízható 40 + hölgyet. Ha lehet privátban, előre is megköszönöm.
Leginkább a férfiaknak kellene közvetlen bevetés után tisztálkodjanak. A boltokban is van börfertötlenítö spray, azt írja a HBV/HIV vírusokat is inaktiválja. Azzal egyszerübb befújni kezet és a fütyit, mint a csajoknak a mélyedésejket. Így nem terejednének tovább a baktériumok.
Sziasztok fiúk! Voltam Bella 22 lánnyal! Nagy hiba volt! Kerüljétek! Egy hivast nem érdemel.
Persze ez valoban igy van ez csak a te döntésed ☺️én csak a véleményem füztem hozzá ☺️mint ahogyan te is ☺️
Nem haragszom, nincs miért.
Amint smiley-val, illetve szövegben is jeleztem: érvényes tapasztalat híján nem kell teljesen komolyan venni a válaszom.
Mivel egyéb információ nincs kiírva, csak annyi hogy autós kalandot vállal, így ebből nehéz kitalálni hogy egy-egy kuncsaft között van-e ideje hazamenni fürdeni, vagy egész nap kinn van, egy csomag nedves törlőkendővel. Volt ilyesmiről jelzés régebben.
Az már saját döntésem, hogy inkább lakásra megyek, ahol biztosabb a tisztálkodási lehetőség.
További szép napot!
Szerintem 🤔nem jol látod a dolgot... Természetesen ez nem gépszerü 🤔és szerintem 🤔minden lánynak meg van a saját higiénia.
Az meg csak egy másik szemont hogy egy nedvesel meg törlöd magad.. Gondolom minden lány egy egy aktus után lefürdik.. Természetesen nem a fracia után..
Ne haragudj de mivel én is autos kallandokat tudok vállani igy gondolom🤷♂️
Az együt fürdési lehetöség meg arrol szol ha elmegy velled akor természetesen le fürdik velled 🤷♂️vagyis nem áll messze a higiénia tölle..
De ez csak az én véleményem 🤷♂️
Tegnap sikerült Kiimberlyt meglátogattni,a csaj mennyország. Gyönyörű arc olyan tekintett hogy elolvadsz, hibátlan test, kedves beszelgetős. 10 listán 11.Együtlét során nem nyafog igyekszik kedvedre tenni igazi baratnős érzés vele lenni. Remélem jön még felénk.